RAZGOLITIO SE MILOŠ BIKOVIĆ: Glumac odveo svoju devojku na TAJANSTVENU DESTINACIJU, pa pokazao RAJ u kome uživaju ZA SVE PARE
Foto: Printscreen

PREDAH

RAZGOLITIO SE MILOŠ BIKOVIĆ: Glumac odveo svoju devojku na TAJANSTVENU DESTINACIJU, pa pokazao RAJ u kome uživaju ZA SVE PARE

Pop kultura -

Jedan od najangažovanijih glumaca današnjice, Miloš Biković, trenutno se nalazi na odmoru sa svojom devojkom Ivanom Malić, a na Instagramu objavljuje kako se provode.

Najnovija u nizu je fotografija na kojoj popularni glumac pozira razgolićen na plaži, dok se u pozadini vidi njegova devojka, s kojom uživa na tajanstvenoj destinaciji, s obzirom na to da nije naznačio gde letuju.

"Prženice", stavio je kratak opis Biković, aludirajući na to da su izgoreli od sunčanja.

Ivana i Miloš inače često putuju i vole da se odmaraju na luksuznim destinacijama, a u prilog tome govori i činjenica da je glumac za Dan zaljubljenih svoju izabranicu častio putovanjem od 18.000 evra, kada su otputovali na Maldive.

- Izabrali su jedan od najluksuznijih hotela na ostrvu, "San sijam iru veli", sa pet zvezdica, koji se nalazi na samoj plaži, tik uz Indijski okean. Borave u kućici u kojoj imaju mir i privatnost, što je Milošu važno. Za deset noći, koliko će Miloš i Ivana biti tamo, glumac je platio 11.700 evra, a za dve povratne karte izdvojio je još 2.500 evra - naveo je tada izvor za Informer, te dodao da je Biković na dodatne troškove, poput izleta van ostrva, potrošio minimum dodatnih 3.000 evra.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:09

MILOŠ BIKOVIĆ OTKRIO DA LI JE BIO U SVEMIRU: Spremao sam se za kosmonauta i vozio se avionom u slobodnom padu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja