SESTRE MIĆALOVIĆ ODRŽALE LEKCIJU NA CRVENOM TEPIHU: Slobodinu haljinu svaka žena MORA DA IMA! Kao iz zlatnog doba Holivuda (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

SA STILOM

SESTRE MIĆALOVIĆ ODRŽALE LEKCIJU NA CRVENOM TEPIHU: Slobodinu haljinu svaka žena MORA DA IMA! Kao iz zlatnog doba Holivuda (FOTO)

Pop kultura -

Sestre Mićalović - Sloboda, Dragana i Mirjana, stižu da isprate sve važne događaje u zemlji i regionu, što dokazuju njihove objave na društvenim mrežama. Iz glamuroznih toaleta na crvenom tepihu uskočile su u nešto ležernije autfite i uputile se pravio na Exit festival, gde su nakon Nine Badrić i Petra Graša nastavile da se provode uz elektronski zvuk.

Sloboda, Dragana i Mirjana Mićalović godinama nose titulu najlepših sestara u Srbiji. U stilu pravih zvezda, odevene u haljine koje asociraju na eru “starog Holivuda”, prošetale su crvenim tepihom i postavile standarde ženstvenosti i sofisticiranosti.

Sestre Mićalović su se u glamuroznom stilu pojavile na zatvaranju trećeg Banja Luka Festa i zadale modni zadatak svim ženama.

Njih tri pevale su i uživale u nezaboravnoj večeri koju su priredili Nina Badrić i Petar Grašo svojim zajedničkim koncertom “Veče za ljubav”.

Sloboda, Dragana i Mirjana su zajedno sa Ninom Badrić se "digle publiku na noge" uz pesmu “Dani i godine”, prenosi Blic žena.

Samo dan kasnije, sestre Mićalović osvanule su u Novom Sadu, na Petrovaradinskoj tvrđavi, gde se tradicionalno održava svetski poznati Exit festival, a fotografiju iz provoda objavila je Sloboda na Instagramu.

"Najlepše sestre", "Koliko ste divne", "Posebna lepota", "Predivne", samo su neki od gomile komentara oduševljenih pratilaca.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:29

EMOTIVNO DO SRŽI! Sloboda i Dragana Mićalović plakale usred restorana, razlog tera SUZE na oči, slama i najtvrđa srca! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja