TRUDNA RIJANA POZIRALA GOLA U VRELIM TANGA GAĆICAMA: Slavna pevačica ODUVALA Instagram IZAZOVNOM fotkom! Fanovi pali u TRANS
Foto: Sean Ryan/IPS / Shutterstock Editorial / Profimedia

ponovo srušila mreže

TRUDNA RIJANA POZIRALA GOLA U VRELIM TANGA GAĆICAMA: Slavna pevačica ODUVALA Instagram IZAZOVNOM fotkom! Fanovi pali u TRANS

Pop kultura -

Pevačica Rijana (35) samopouzdano je pokazala svoj trudnički stomak dok je pozirala u narandžastom donjem vešu na svojim novim slikama na Instagramu. Pozirala je u skladištu ispred polica na kojima su razne tkanine s ciljem promovisanja svoje linije Savage x Fenty koju je pokrenula još 2018. godine.

Nosila je ružičasti brushalter iz kolekcije Sheer x Demi Spacer čija je trenutna cena nešto manje od 20 dolara. Za ovo snimanje ravnu kosu je raspustila sa šiškama koje su joj zaklanjale lice. Kao modni dodatak nosila je samo zlatnu narukvicu na levoj ruci. Na drugoj fotografiji pozirala je otpozadi kako bi u prvi plan došle Sheer x Thong gaćice koje se mogu kupiti po ceni nešto nižoj od 7 dolara.

Nosila je par jarko ružičastih štikli koje su izvrsno pristajale uz boju donjeg veša. Šminka joj je bila glamurozna, a posebno se isticalo rumenilo i konture koji su naglašavali njene crte lica.

Posao izvršne direktorke Savage x Fenty od Rijane preuzela je Hilari Super ove godine u junu.

„Tako sam zahvalna i uzbuđena što mogu poželeti dobrodošlicu Hilari Super kao našoj izvršnoj direktorki – ona je snažan vođa i usredsređena je na podizanje poslovanja na viši nivo”, rekla je pevačica za britanski Vogue.

Rijana je zbog uspeha Savage x Fenty i kozmetičke linije Fenty dostigla status milijarderke još 2021. godine. Osim tog uspeha, Rijana je prva pevačica u istoriji koja ima 10 pesama s milijardu slušanja na Spotifaju.

U februaru ove godine Rijana je progovorila o svojoj želji da kreira novu muziku i objavi novi album.

„Shvatila sam da ako nastavim čekati dok ne osetim da je savršen trenutak za to, to čekanje će možda trajati zauvek i možda nikad neće izaći na videlo, a nisam spremna za to”, rekla je pevačica za Vogue o svom novom albumu.

„Dakle, želim se igrati, a pod time mislim da imam svoje ideje u glavi, ali ih još ne mogu izgovoriti naglas”, nastavila je.

Podsećamo, Rijana je nedavno bila u kampanji za Luis Vitonovu mušku kampanju za proleće-leto 2024. Također, posetila je svoju domovinu Barbados s dečkom A$AP Rokijem i njihovim sinom RZA-om koji je napunio godinu dana u maju. Par očekuje svoje drugo dete, a trudnoću je Rijana najavila tokom poluvremena Super Boula u februaru.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:28

Ivana Korab trudna, evo kojeg pola je beba!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track