MEGAN MARKL UZVRAĆA UDARAC, POVUKLA OPASAN POTEZ: Zbog njene ŠOK ODLUKE bruji ceo svet, a tiče se Harija! Evo o čemu je reč
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

opasno

MEGAN MARKL UZVRAĆA UDARAC, POVUKLA OPASAN POTEZ: Zbog njene ŠOK ODLUKE bruji ceo svet, a tiče se Harija! Evo o čemu je reč

Pop kultura -

Megan Markl navodno više ne želi poslovno da sarađuje s princem Harijem, već želi da se okuša u samostalnim projektima i poslovima.

Prema najnovijim izveštajima dobro upućenih izvora i pisanju stranih medija, Megan Markl želi sama da radi na svojim budućim projektima, bez princa Harija.

Megan Markl
foto: CB / CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I čini se da to njemu nimalo ne smeta već joj je dao puno podršku pri odluci da se odmakne od njihovog zajedničkog brenda kako bi radila na solo projektima. A zbog tog lukavog poteza bivša glumica bi mogla zaraditi milione dolara i povećanje budžeta dobro bi joj došlo nakon što im je nedavno Spotifaj otkazao ugovor vredan 20 miliona dolara. Navodno ju je upravo taj neočekivani udarac inspirisao da se odmakne i osnuje vlastiti brend te da pokrene solo karijeru.

princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na tom putu Megan je nedavno potpisala ugovor s holivudskom agencijom za lov na talente Vilijam Moris Endovor, koja slovi kao vrhunska i zastupala je velike zvezde uključujući Dvejna Džonsona, Adel i Serenu Vilijams.

"Megan smatra da će imati više uspeha ako odvoji više vremena za rad na projektima bez Harija, iako joj on uvek daje punu podršku", rekao je njoj blizak izvor za časopis Bella i dodao da Megan želi da dobije moćnu ulogu u Holivudu.

Megan Markl
foto: The Daily Stardust / ShotbyNYP/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U međuvremenu su se pojavile informacije da bi Megan trebala potpisati ugovor s francuskom modnom kućom Dior, a njen lifestyle blog "The Tig" mogao bi ponovo postati aktivan i to šest godina nakon što ga je zatvorila, kada je postala članica britanske kraljevske porodice.

"Ona je već jedna od osoba o kojoj se najviše priča i prati, tako da je povećanje njene dobiti i povezivanje s ovakvim brendovima vrlo unosan korak", zaključio je stručnjak za brendove i kulturu Nick Ede, dok njeni obožavatelji čekaju sledeći korak koji će napraviti.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr)

Bonus video:

03:38

Pogledajte zbog čega je lanac hotela Mona Plaza postao prepoznatljiv brend

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track