DEMON ZAVISAN OD DROGA I INTIMNIH ODNOSA: Slavni glumac za žene bio APOLON, za svoju decu OTAC IZ PAKLA! Mrzeli ga do SMRTI
Foto: Frank Worth / Zuma Press / Profimedia

ni na sahranu mu nisu došli

DEMON ZAVISAN OD DROGA I INTIMNIH ODNOSA: Slavni glumac za žene bio APOLON, za svoju decu OTAC IZ PAKLA! Mrzeli ga do SMRTI

Pop kultura -

Glumac Toni Kertis ostaće zapamćen kao velika holivudska zvezda koja je imala buran ljubavni život. Bio je izuzetno talentovan, no većinu svog talenta potrošio je na osvajanje žena.

Toni Kertis
foto: Sunset Box / Allpix Press / Profimedia

Imao je strastvenu vezu s Merilin Monro i nizom drugih žena, a u njegovoj biografiji stoji da je svaki dan odlazio u krevet s dve nove devojke koje su za njega bile poput 'vitaminskih pilula'.

Merilin Monro
foto: Profimedia

Dok je u očima mnogih žena bio Bog, u očima svoje dece bio je najgori otac svih vremena.

Toni Kurtis imao je šestoro dece sa šest različitih žena, a jedna od njegovih kćeri je popularna glumica i oskarovka Džejmi Li Kertis, koja je više puta izjavila da 'taj muškarac nije njen otac'.

Džejmi Li Kertis
foto: Profimedia

Sam Toni iskreno je priznao da nije bio baš dobar otac, ali je ipak izjavio da će se svojoj deci iskupiti, te da će novac dobiti nakon njegove smrti. No to obećanje nije održao. Naime, 2010. godine, kada je slavni glumac umro, sva imovina pripala je njegovoj supruzi Džil.

Toni Kertis
foto: Universal Pictures / AFP / Profimedia

Dovoljno je reći da je Toni imao 73 godine kada je upoznao Džil koja je tada imala 30 godina. Iako njegove bivše supruge ne osporavaju njenu 'žrtvu', jer je morala živeti s Tonijem koji je imao teške bolesti, ipak - svi smatraju da je Džil na neki način 'začarala' Tonija koji joj je na kraju prepisao ogromno bogatstvo.

S druge strane, njegova deca bila su toliko razočarana da mu nisu ni došla na sahranu.

Njegova ćerka Alegra u svojim memoarima je svog oca opisala kao 'demona', zavisnog od droga i seksa.

'Moj otac je bio žrtva svoje slave, a ja sam žrtva svog oca, svetske zvezde. Život s njim je bio nemoguć', rekla je.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

03:20

OVO SU IMENA I KARAKTERISTIKE DROGA KOJE SE SIPAJU DEVOJKAMA U PIĆE: Postoji samo jedan način da se odbranite od ovoga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track