SVAKOG BIVŠEG JE VARALA DOK NIJE DOŠAO ON: Godinama bežala od braka, menjala momke kao čarape, a za njega se udala posle 3 MESECA
Foto: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

SKRASILA SE

SVAKOG BIVŠEG JE VARALA DOK NIJE DOŠAO ON: Godinama bežala od braka, menjala momke kao čarape, a za njega se udala posle 3 MESECA

Pop kultura -

Glumac Kris Hemsvort i Elsa Pataki već dugi niz godina važe za jedan od najzgodnijih parova u Holivudu.

Hemsvortovi su očigledno zaljubljenici u fitnes, a atraktivna plavuša svaki put na fotografijama s plaže iznenadi svojom isklesanom figurom.

Elsa Pataki
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ova lepotica rođena u Madridu uskoro će napuniti 47 godina. Međutim, malo ko bi pomislio da je glumica odavno zakoračila u petu deceniju i rodila troje dece: ćerku Indiju Rouz (11) i blizance Sašu i Tristana (9).

U njenom slučaju može se slobodno reći da je "zaljubljena žena - srećna žena", čemu u prilog ide i njen brak s poznatim australijskim glumcem.

Kris Hemsvort
foto: ROKA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je slavni par sudbonosno "da" rekao nakon samo 3 meseca veze, Elsa je pre veze sa slavnim glumcem "bežala od braka", te se o njoj čak pisalo da je serijska preljubnica.

Podsetimo, Elsa je od 2004. do 2006. godine bila je u vezi s francuskim glumcem Mišelom Jounom, koji ju je ostavio nakon što je otkrio da ga vara.

Kris Hemsvort
foto: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S glumcem Adrijenom Brodijem bila je u vezi 2006. godine, a on joj je godinu dana kasnije kupio stan u Njujorku za rođendan. Neko vreme su zajedno su živeli u pomenutom stanu, ali 2009. godine njihova ljubav pukla je zbog njene prevare.

Godinu dana kasnije, Elsa se udala za Krisa, a očigledno je da je australijski glumac probudio u njoj nešto što drugi do sada nisu uspeli.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track