VIMBLDON PRATI I SESTRA KRALJA ČARLSA: Ona je jedina koja je uz Megan, a 1 POTEZ koji je povukla palata joj nikad NIJE OPROSTILA
Foto: Mark Large / dmg media / Profimedia

kraljica bila njena rođena tetka

VIMBLDON PRATI I SESTRA KRALJA ČARLSA: Ona je jedina koja je uz Megan, a 1 POTEZ koji je povukla palata joj nikad NIJE OPROSTILA

Pop kultura -

Među brojnim poznatim imenima u kraljevskoj loži na tribinama Vimbldona bila je i Lejdi Sara Čato, veoma bliska rođaka britanskog kralja Čarlsa III. Ćerka princeze Margarete pratila je teniski meč sa suprugom Danijelom sa kojim za dva dan slavi 29 godina braka. Njen izabranik bavio se ranije glumom, a danas je posvećen drugim sferama umetnosti.

Sara čato
foto: Mark Large / dmg media / Profimedia

Sara Čato kojoj je kraljica Elizabeta Druga bila rođena tetka, spada u grupu članova britanske kraljevske porodice koji obožavaju tenis- u toj grupi je i princeza od Velsa. Meč je pratila u svedenoj, elegantnoj odevnoj kombinaciji i sa suprugom komentarisala dešavanja na terenu. U kraljevskoj loži bili su i olimpijska pobednica Denis Luis, glumac Stiven Fraj i balerina Darsi Basel.

Sara čato
foto: Mark Large / dmg media / Profimedia

Sara i Danijel koji su pratli meč Ige Svjontek i Eline Svitoline, venčali su se u Londonu, ona je nosila haljinu modne marke Jasper Conran i tijaru Snowdon Floral. Među gostima na venčanju bile su kraljica Elizabeta II i princeza Dajana, svečani prijem održan je u rezidenciji koja je nekada pripadala pokojnoj kraljici majci Klarens Haus u kojoj godinama borave Čarls III i kraljica Kamila, a deveruše su bile Sarina polusestra Lejdi Frensis Armstrong- Džouns, Zara Tindal i Tara Nobl- Sajn, piše hellomagazine.com. Sestra kralja Čarlsa sa suprugom Danijelom ima sinove Artura i Samjuela.

Sara čato
foto: Chryslene Caillaud / Panoramic / imago sportfotodienst / Profimedia

Sara Čato prisustvuje svim važnim javnim događajima britanskog dvora, bila je i na prošlogodišnjoj proslavi Platinastog jubileja Elizabete II u Londonu, sedela je u Vestminsterskoj opatiji uz princa Harija i Megan Markl - taj događaj desio se u nimalo prijatnom trenutku za britansku kraljevsku porodicu, koja je i tada a i sada u komplikovanim odnosima sa vojvotkinjom i vojvodom od Saseksa. Sestričina Elizabete Druge nije se obazirala na to pa je vidno podržala poznati par.

Za Sarinu majku princezu Margaret vezuju se brojni skandali među kojima je i njena slika sa zgodnim mladićem na plaži koja je objavljena u novinama, što se tada smatralo velikim skandalom pa su je zvali “predatorka koja lovi mlađe muškarce”. Pojedini političarinazivali su je “kraljevskim parazitom” i savetovali da se ukinu njena primanja, jer je previše trošila na “lične, nemoralne prohteve”. Zbog afera koje je pokretala zovu je danas i "Dajana pre Dajane".

Princeza Margaret je pored ćerke Sare sa suprugom Entonijem Armstrongom- Džounsom dobila i sina Dejvida Armstronga- Džounsa. Umrla je 2002. godine.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

11:17

NEŠTO SE ČUDNO DEŠAVA Vuk Brajović o političkim odlukama prestižnom Grend slemu VIMBLDON PRAVI ISTORIJSKU GREŠKU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track