OMRAŽENA SNAJA POČASTILA BEKAMOVU ĆERKU TETOVAŽOM NA SRAMNOM MESTU: Evo zašto su svi ZGROŽENI njenim postupkom! Ovo je BOLESNO
Foto: Printscreen/Instagram

ŠTA LI ĆE REĆI NA OVO BEKAMOVI?

OMRAŽENA SNAJA POČASTILA BEKAMOVU ĆERKU TETOVAŽOM NA SRAMNOM MESTU: Evo zašto su svi ZGROŽENI njenim postupkom! Ovo je BOLESNO

Pop kultura -

Prošlog ponedeljka svet je obišla vest da je najmlađa ćerka Viktorije i Dejvida Bekama proslavila svoj 12. rođendan, a tom prilikom slavni roditelji su joj priredili luksuzno slavlje za pamćenje.

Sada se jedna od najbogatijih devojčica na svietu, Harper Bekam pohvalila 'poklonom' koji je dobila od 'omražene snaje' Nikol Pelc.

Naime, u pitanju je tetovaža leptira, identična onoj koju Nikol ima na donjem delu leđa.

"Sretan rođendan mojoj mlađoj sestri Harper. Ti si veoma posebna devojka i tako sam sretna što te imam u svom životu. Volim te najviše na svetu. Nadam se da ćemo zauvek biti ovoliko slične", napisala je supruga Bruklina Bekama.

Nije poznato da li je u pitanju prava ili privremena tetovaža, no negativnih komentara ispod objave nije nedostajalo.

'Šta će devojčici od 12 godina tetovaža?', 'Sve je tako uvrnuto', 'Ovo je tako pogrešno na svakom nivou', 'Nadam se da je u pitanju samo privremena tetovaža', 'Jesu li Dejvid i Viktorija ovo odobrili?', 'Šta će na ovo reći Viktorija?', samo su neki od komentara.

Radi li se o pravoj tetovaži i šta o svemu tome misli Viktorija, sigurno ćemo saznati u budućnosti.

Podsetimo, porodica Bekam je za svoju miljenicu priredila Prada rođendansku zabavu, na kojoj je sve bilo u znaku ovog luksuznog brenda.

Inače, Harper je rođena zvezda od kada je rođena. Devojčica živi glamuroznim životom, putuje svetom u privatnim avionima i najluksuznijim jahtama, a Viktorija se od nje ne razdvaja skoro nikada pa je devojčica prati na svim modnim revijama.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

01:00

NOVINARKA ESPRESA JE OTIŠLA KOD DUŠANA DA PROVERI KOLIKO TETOVIRANJE BOLI: Nije joj bilo LAKO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track