HALJINA MARGO ROBI JE TOLIKO KRATKA DA SE NIKO DRUGI NE BI USUDIO DA JE OBUČE: Vrelim autfitom privukla poglede celog sveta!
Foto: DW / Goff Photos / Profimedia, SplashNews.com / Splash / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

stvarno je bomba

HALJINA MARGO ROBI JE TOLIKO KRATKA DA SE NIKO DRUGI NE BI USUDIO DA JE OBUČE: Vrelim autfitom privukla poglede celog sveta!

Pop kultura -

Barbi groznica zaludela je svet. To se možda najbolje ogleda u roze autfitima koji će, po svemu sudeći, ostati simbol ovog leta. U toj ludoj groznici glavna zvezda je Margo Robi, glevna zvezda popularnog filma.

Margo Robi
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona je za svetsku premijeru iščekivanog filma u Los Anđelesu pokazala koliko ima stila, a a sinoć je u Londonu upriličena premijera filma „Barbi“, gde je glumica zablistala još jače.

Margo Robi
foto: DW / Goff Photos / Profimedia

Margo je ponela crvenu satensku haljinu tursko-britanskog dizajnera Dilara Findikoglua sa štepanim korsetom i privukla svetlost svih reflektora ne premijeri filma o najpoznatijoj lutki na svetu.

Margo Robi
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako je prati epitet jedne od najlepših žena sveta, crvena haljina od satena je samo još dodatno istakla njen isklesan torzo i noge, ali i njen seksepil. Tako da je sve drugo ostalo u senci.

Margo Robi
foto: justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Margo je za parti odabrala i sandale i vrećastu torbicu crvene boje. Naravno, u istom tonu bio je i njen karmin.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:54

RADILA SAM ZA DŽABE KAO VODITELJKA, GLUMICA I PEVAČICA! Goga Sekulić iskreno o životu, a potom spomenula i Anu Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track