TRAGIČNA SMRT UNUKA ROBERTA DE NIRA NIJE BILA SLUČAJNOST? Policija privela "princezu" (20) za koju se smatra da je umešana u SVE!
Foto: AP/Andy Kropa, Instagram/drenadeniro

tragično preminuo u 19. godini

TRAGIČNA SMRT UNUKA ROBERTA DE NIRA NIJE BILA SLUČAJNOST? Policija privela "princezu" (20) za koju se smatra da je umešana u SVE!

Pop kultura -

Leonardo de Niro, unuk legendarnog glumca Roberta de Nira, preminuo je pre nekoliko nedelja u 19. godini života.

Tužnu vest potvrdila je mladićeva majka Drina, a ubrzo se saznalo da je pored Leonardovog tela pronađen tanjir sa belim prahom.

Kako je Drina de Niro kasnije saopštila, njen sin je preminuo od prevelike doze fentanila, preneo je „Daily Mail“.

Sada je američki TMZ preneo da je policija privela ženu za koju se smatra da je odgovorna za Leonardovo predoziranje, te da je u istragu uključen i FBI, budući da se sumnja da je pomenuta ženska osoba Leonardu prodala drogu koja je bila pomešana sa velikom dozom fentanila, a on za to nije znao.

Sofija Hejli Marks (20), koju zovu "princeza perkoseta", (Percocet) - lek za ublažavanje bolova - optužena je za prodaju droge Leandru De Niru Rodrigezu. Neposredno nakon toga, on je pronađen mrtav u svom stanu u Njujorku. Uhapšena je u četvrtak uveče oko 18 časova, u tajnoj akciji njujorške policije, navodi Njujork post.

Robert de Niro, Drina de Niro
foto: Instagram/drenadeniro

Ona se tereti za distribuciju narkotika, dok policija i dalje vrši pretres u njenoj kući. Portparol njujorške policije rekao je za Dejli mejl da ne mogu da potvrde hapšenje.

Podsetimo, Drina je najstarija od sedmoro De Nirove dece, a njena majka je glumica Dajana Abot, De Nirova prva supruga. Drina je Leonarda dobila u braku sa umetnikom Karlosom Mareom.

(Kurir.rs/Nova)

Bonus video:

00:32

Hapšenje droga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track