SLAVNA GLUMICA SE KOLIMA ZAKUCALA U ŠOPING CENTAR: Izgubila kontrolu, pa udarila u noseće stubove
Foto: no byline@backgrid.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ZAMALO IZBEGNUTA TRAGEDIJA

SLAVNA GLUMICA SE KOLIMA ZAKUCALA U ŠOPING CENTAR: Izgubila kontrolu, pa udarila u noseće stubove

Pop kultura -

Glumica Rozana Arket, koja je imala uloge u filmovima kao što su "Pakleni šund", "Ubica mekog srca" i "Očajnički tražeći Suzan", zabila se automobilom u šoping centar Point Dume Village u Malibuu, potvrdila je policija za magazin People. Odeljenje šerifa okruga Los Anđeles saopštilo je da su odmah reagovali na incident koji se dogodilo u blizini restorana Lily's Malibu, koji se nalazi u sklopu šoping-centra.

Rozana Arket
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Možemo da potvrdimo da je Rozana Arket bila umešana u saobraćajni incident u Malibuu", saopštilo je Odeljenje šerifa okruga Los Anđeles. Zamenik šerifa rekao je da je vozač "verojatno izgubio kontrolu nad svojim vozilom", te da nakon nezgode nije imala nikakve povrede. Ipak je prevezena u bolnicu na ispitivanja.

"Bila je potresena onim što se dogodilo", rekao je kapetan vatrogasne stanice Los Anđelesa, Majk Rivera. Nesreća se navodno dogodila nakon neuspelog pokušaja parkiranja automobila.

"Oko 9.45 ujutru vozilom je pokušala da se parkira, ali nije poznato šta se tačno dogodilo. Umesto u rikverc, krenula je unapred. Udarila je tri stuba koja podupiru krov. Srećom, niko nije povređen. Bila su dva stola u blizini, ali niko nije za njima sedeo", kaže Majk Rivera.

Potvrđeno je da glumica nije bila pod uticajem alkohola ili droge.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:11

NIJE ME PUSTIO, REKAO JE: TAKVOG SKOTA IMAM KOD KUĆE Poznata glumica o paklu kroz koji je prošla: Ljudi te poistovete sa ulogom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track