TOLIKO SU SE ZANELI DA JE UMALO OSTALA BEZ GORNJEG DELA BIKINIJA: Celoj plaži je bilo NEPRIJATNO zbog njihovih uzavrelih STRASTI
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU

TOLIKO SU SE ZANELI DA JE UMALO OSTALA BEZ GORNJEG DELA BIKINIJA: Celoj plaži je bilo NEPRIJATNO zbog njihovih uzavrelih STRASTI

Pop kultura -

Italijanski teniser, Mateo Beretini snimljen je na odmoru u jednom luksuznom komplesku na Sardiniji, gde uživa i ne odvaja se od svoje atraktivne devojke Melise Sate, koja je poznata i kao bivša supruga fudbalera Kevina Princa Boatinga.

Mateo Beretini, Melisa Sata
foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Paparaci su ih uhvatili na plaži gde su razmnenjivali nežnosti. Ona je privlačila pažnju u minijaturnom bikiniju, a on isklesanim mišićima. Paparaci su ih uhvatili i u trenutku kada je Mateo svoju dragu nosio na leđima, nakon čega je ona morala da popravlja gornji deo kupaćeg kostima, a sve je to znatiželjno posmatrala cela plaža.

Mateo Beretini, Melisa Sata
foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Par se pre nekoliko dana na Sardiniju dovezao jahtom, na kojoj su se sunčali, a povremeno su se i rashlađivali u moru. Iako za Matea kažu da je jedan od najzgodnijih tenisera sveta, ovaj put je ostao u senci svoje devojke, koja je u bikiniju pokazala besprekornu figuru, a ni sam nije mogao da joj se nadivi, te ju je neprestano dodirivao i ljubio.

Melisa Sata, Mateo Beretini
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Melisa je javnosti poznata i po braku sa slavnim fudbalerom Kevinom Princom Boatengom, s kojim ima i osmogodišnjeg sina Medoksa i od kog se razvela 2020, nakon četiri godine braka. Melisa i Mateo u vezi su od početka 2023. godine, a upoznali su se u Majamiju, na žurki zajedničkog prijatelja.

Melisa je Italijanima dobro poznata i zbog svog seksepila, a glumila je i u seriji ''Striscia la notizia''. Sa 16 godina krenula je u modnu industriju i takmičila se na dva takmičenja za Miss 2003. i 2005. godine. Uvek je bila otvorena i oko svog seksualnog života, pa je za medije nekoliko puta progovorila o toj temi, a u intervjuu za Vanity Fair priznala je kako voli grubi seks.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:10

CRVENI BIKINI I SILIKONI U PRVOM PLANU: Iva Grgurić baškari se u džakuziju i pokazuje koliko je VRELA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track