IZA OVOG PRELEPOG LICA KRIJU SE ŠOKANTNE AFERE: Uhapsili je zbog droge, optužili je za RASIZAM, a njen bivši NAPAO njenu MAJKU!
Foto: Profimedia

svi skandali điđi hadid

IZA OVOG PRELEPOG LICA KRIJU SE ŠOKANTNE AFERE: Uhapsili je zbog droge, optužili je za RASIZAM, a njen bivši NAPAO njenu MAJKU!

Pop kultura -

Manekenka Điđi Hadid koja je prošle nedelje uhapšena zbog posedovanja marihuane i pribora za korišćenje droge, poznata je po brojnim skandalima. Od optužbi za rasizam do sumnji da je i ranije koristla narkotike. Afere prate i ostale članove njene porodice. Ovo su detalji.

Društvenim mrežama je 2015. kružio snimak na kojem Điđi Hadid navodno koristi drogu na događaju koji je organizovala modna kuća Victoria's Secret. Ona je to kasnije oštro demantovala.

Điđi Hadid
foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Điđi Hadid bila je stubu srama zbog opaski koje je upućivala drugima, na račun njihovog izgleda. Nakon što se jedan obožavalac fotografisao sa njom, a potom tu sliku objavio na Tviteru, usledili u komentari da ona izgleda prosečno, ona je tom poručila da im odgovori da su ti drugi "ružni".

Điđi su otuživali i za neprimeren odnos prema fanovima odnosno govorilo se da ona mrzi svoje obožavaoce.

Ova manekenka je 2015. počela, zvanično, vezu sa engleskim pevačem Zejnom Malikom. Međutim, mnogi su ubeđeni da su oni počeli da se zabavljaju dok je on još bio veren sa Peri Edvards - neki kažu da je on to i sam priznao kroz svoje pesme.

Điđi je 2017. otuživana za rasizam nakon što se pojavio snimak na kojem ismeva ljude sa azijskim crtama lica.

- Nikada mi nije bila namera da uvredim bilo koga svojim postupcima - rekla je kasnije.

Skandali porodice Hadid

I za sestru Điđi Hadid Belu Hadid govorilo se slično. Ona se dugo zabavljala sa pevačem The Weeknd, a 2017. obnovili su vezu ubrzo nakon što je on raskinuo sa Selenom Gomez. Bilo je naznaka da su se te veze preklapale.

Bela Hadid je 2017. uhapšena zbog vožnje pod dejstvom alkohola, imala je 17 godina i dobila je šest meseci uslovne kazne.

Njihovu majku Jolandu Hadid optuživali su da je ćerke Belu i Điđi terala da manje jedu kako se ne bi ugojile, a samim tim i bile "neadekvatne" za manekenski posao. Jolanda je u braku sa palestinskim biznismenom Mohamedom Hadidom dobila i sina Anvara koji se takođe bavi manekenstvom.

Milioner Mohamed Hadid suočio se 2017. sa s kaznenom prijavom zbog nezakonite izgradnje mega-vile u Los Anđelesu. Upozoren je da mogao da bude osuđen na kaznu zatvora, ukoliko ne prihvati određene uslove. Osuđen je i na tri godine uslovne kazne.

Uprkos zakonskim sankcijama, Mohamed je pokušao da nastavi izgradnju vile, na veliku žalost njegovih suseda koji su na kraju podneli građansku tužbu protiv njega, tvrdeći da je pokušao da sakrije detalje izgradnje od meštana. Imanje vredno 100 miliona dolara bilo je samo napola izgrađeno kada je 2022. godine naređeno da se sruši.

Bivši partner Điđi Hadid Zejn Malik osuđen je 2021. na 360 dana uslovne kazne, nakon što je napao Jolandu Hadid - naređeno mu je i da ide na predavanja o kontroli besa i sprečavanju porodičnog nasilja. Manekenka i pevač su 2020. dobili ćerku Kai.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track