ZA ŠETNJU S DEČKOM ODABRAO KRATKU SUKNJICU: Cela ulica se okretala za slavnim pevačem, a pažnju ukrao DETALJ na njegovoj nozi
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

EKSCENTRIČNO

ZA ŠETNJU S DEČKOM ODABRAO KRATKU SUKNJICU: Cela ulica se okretala za slavnim pevačem, a pažnju ukrao DETALJ na njegovoj nozi

Pop kultura -

Britanski pevač Sem Smit dugo se borio sa skrivanjem onoga što stvarno jeste, a sada se konačno bez problema pojavljuje na ulicama onako kako se oseća najbolje. Ovog puta viđen je na ulicama Njujorka, gde je prošetao sa svojim dečkom Kristijanom Kauanom, ali svu pažnju ukralo je nešto drugo.

Naime, Smit je nosio belu tenisku suknjicu i belu potkošulju, a tokom šetnje je nekoliko puta rukom suknjicu i podigao kako bi se pohvalio tetovažom na nozi. S dečkom je nešto razgovarao, a sudeći po fotografijama bili su odlično raspoloženi.

Sem Smit
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Sem je godinama krio svoju seksualnu orijentaciju, a onda je u maju 2014. godine otkrio da je homoseksualac. 2019. godine odlučio je da otkrije i da je nebinarna osoba, te da se oseća i kao muško i kao žensko, zavisno od trenutka, a često nosi ženstvenu odeću i nakit. Svoje pratioce često voli da iznenadi i polugolim fotografijama u minijaturnim kupaćim kostimima ili donjem vešu, a mnogi su njegovu odluku godinama osuđivali s obzirom na to da je od početka karijere skupio vojsku fanova širom sveta, a među kojima postoje i oni koji ne prihvataju današnje ''trendove'' o seksualnosti i polu.

Sem Smit
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

"Otkad sam bio mali dečak, malo ljudsko biće, nisam se osećao prijatno kao muškarac. Stvarno nikada nisam. Ponekad pokazujem svoju mušku stranu, a ponekad žensku, ali negde na sredini te promene počeo sam zaista da se osećam vrlo depresivno i tužno. Ne znam ko sam, gde sam, šta radim i osećam se nejasno i neshvaćeno od strane samog sebe. Shvatio sam da je to zato što se ne uklapam nigde. Prošlo veče sam se družio s mamom i rekla mi je nešto predivno. A to je da joj je laknulo što ja i članovi porodice imamo načina da to sada objasnimo, jer me izjedalo celog života. Mama je videla kako se mučim", izjavio je jednom za magazin British GQ.

Sem Smit
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

No, otkako je otkrio da je homoseksualac i da se vodi kao rodno binaran, pevač je puno srećniji i opušteniji, a njegovi koncerti poprimili su potpuno drugačiju atmosferu i svoje obožavatelje svaki put iznenadi golišavim i provokativnim odevnim komadima na sceni.

Sem Smit
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sem dosad nije imao puno sreće u ljubavi, pa je tako 2015. godine četiri osvojena Gremija posvetio bivšem koji mu je slomio srce i bio mu inspiracija za album. 2017. godine partner mu je bio glumac Brendon Flajn iz popularne serije "Trinaest razloga", ali ni ta veza nije uspela. A nakon njega kratko je bio i s dizajnerom Fransoom Roćijem.

Inače, Sem je jedan od najnagrađivanijih pevača i umetnika današnjice. Iza njega stoje hitovi poput ''I'm Not the Only One'', ''Too Good at Goodbyes'', ''Diamonds'' i poslednji, koji je oborio sve rekorde slušanosti, ''Unholy''.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:13

CRVENI KARMIN, DUGA PLAVA KOSA I MINI SUKNJA! Luna u 5. mesecu u ovom izdanju izašla sa Markom u provod: SLAVE GODIŠNJICU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track