IMA TELO KAO NAJPOZNATIJA STARLETA NA SVETU, ALI JE NA MAJI SVE PRIRODNO: Sada je mnoge raspametila u izazovnoj haljini (FOTO)
Foto: PriAces / SplashNews.com / Splash / Profimedia

zgodna

IMA TELO KAO NAJPOZNATIJA STARLETA NA SVETU, ALI JE NA MAJI SVE PRIRODNO: Sada je mnoge raspametila u izazovnoj haljini (FOTO)

Pop kultura -

Jedno od vodećih televizijskih lica - britanska voditeljka Maja Džama, trenutno je aktuelna tema svetskih medija i to zbog svoje neverovatne figure.

Oči javnosti bile su usmerene ka njoj od prvog pojavljivanja na malim ekranima, a prosperitetnu karijeru novinarke nastavila je kao voditeljka britanskog rijalitija "Ostrvo ljubavi".

Pored uspešnog poslovnog segmenta, Maju krasi i neverovatna figura – zanosne obline i bujne grudi koje dosta podsećaju na one koje ima rijaliti zvezda Kim Kardašijan.

Međutim, postoji razlika. Sama voditeljka je u jednom od svojih mnogobrojnih intervjua otkrila i da li je imala pomoć estetskih hirurga kao Kim.

Naime, prema pisanju sajta "MYA Cosmetic Surgery", lepa voditeljka nije išla pod nož, a bujne grudi i zanosne obline su dar prirode.

Maja Džama
foto: Profimedia

"Molila sam se da imam bujne grudi u tinejdžerskim danima i posrećilo mi se", rekla je Maja, a prenosi gorepomenuti sajt.

Nedavno je slikana u sasvim običnom izdanju na plaži, a sudeći prema fotografijama, ima malo istine u rečima trenutno najpopularnije britanske voditeljke.

(Kurir.rs/SuperŽena)

Bonus video:

00:55

ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE! Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track