DŽONI DEP SE ONESVESTIO U SVOJOJ HOTELSKOJ SOBI: Fanovi zabrinuti za zdravlje omiljenog glumca, a lekari odmah izašli na teren!
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

evo kako se oseća

DŽONI DEP SE ONESVESTIO U SVOJOJ HOTELSKOJ SOBI: Fanovi zabrinuti za zdravlje omiljenog glumca, a lekari odmah izašli na teren!

Pop kultura -

Glumac i muzičar Džoni Dep trebalo je da nastupi sa svojim bendom "Holivudski vampiri" u Budimpešti, ali je nastup ipak otkazan.

Kako prenose mediji, Džoni Dep se onesvestio u svojoj hotelskoj sobi, a zahvaljujući brzoj reakciji lekara, zdravstveno stanje glumca je sada dobro. Zbog situacije u kojoj se našao Džoni, bend nije mogao da nastupi pred mnogobrojnim fanovima.

Džoni Dep
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Arena je bila prepuna fanova koji su jedva čekali da vide svog "kapetana" i čuju dobro poznate zvukove, ali vest u poslednjem trenutku ih je zatekla.

- Sve je bilo postavljeno, ekipa u bekstejdžu je bila spremna za zabavu. Niko nije mislio da bi moglo doći do problema, pogotovo jer su članovi benda uradili postavku zvuka koja je bila zakazana za popodne - oglasio se jedan od organizatora.

Džoni Dep
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na društvenim mrežama mnogobrojni fanovi izrazili su zabrinutost za Džonija, te mu poželeli brz oporavak.

Ovo nije prvi put da se grupa suočava sa poteškoćama. U junu je Džoni povredio zglob nakon čega su nekoliko nastupa u Americi bili otkazani, a mnogi sugerišu da poznati glumac trenutno prolazi kroz veoma težak period.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

00:57

SUĐENJE DECENIJE JE ZAVRŠENO! Džoni Dep izdominirao i dobija 15.000.000 $ zbog KLEVETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja