SLAVNA PEVAČICA SE IZOBLIČILA, A SAD JE SNIMLJENA KAKO RADI U RESTORANU! Od lepotice do voštane figrure: Šta se desilo sa Lanom?
Foto: Profimedia

VIDEO

SLAVNA PEVAČICA SE IZOBLIČILA, A SAD JE SNIMLJENA KAKO RADI U RESTORANU! Od lepotice do voštane figrure: Šta se desilo sa Lanom?

Pop kultura -

Obožavaoci slavne Lane Del Rej ostali su u šoku nakon što su je u četvrtak videli kako radi rad u Vaffle Houseu u Firenci, Alabami.

Na društvenim mrežama osvanule su i fotografije Lane za pultom ugostiteljskog objekta, kako kuva kafu. Osim toga, bila je obučena u uniformu Vaffle House i nosila je etiketu sa imenom.

Na snimku koji kruži internetom čuje se kako nekome govori da isključi kameru, jer ne sme da snima nekoga bez dozvole. Lana je rado pozirala sa fanovima u restoranu.

- 'Bilo je nestvarno. Upravo sam joj rekao koliko volim njenu muziku i njen rad uopšte. Bila je neverovatno slatka - rekla je Karina Sisneros Huarez lokalnom mediju AL.com.

Još uvek se ne zna zašto je Lana bila za pultom restorana, ali malo ko od njih veruje da ona tamo zaista radi. Spekuliše se da je snimala spot za novu pesmu ili je jednostavno želela da promoviše nove pesme.

Iako se poslednjih godina sve ređe pojavljuje u javnosti, američka pevačica Lana Del Rej viđena je kako uživa sa prijateljima na plaži u Rio de Žaneiru, a svi se pitaju samo jedno – šta se desilo sa nekada omiljenom pevačicom koja se promenila do te mere da je teško prepoznati.

Lana del Rej
foto: Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovoga puta, Lanu su 'uhvatili' paparaci na plaži dan posle nastupa na brazilskom MITA festivalu, a pevačica je nosila jednodelni bež kupaći koji je otkrivao njene obline. Paparaci joj nisu previše smetali, iako se u jednom trenutku namrštila i verovatno je želela da je ostave na miru.

Mnogi se pitaju zašto je operacijama uništila svoju prirodnu lepotu i optužuju je za botoks kojim je uništila lice, a uz to, sve je više negativnih komentara na račun njene težine – iako je pamtimo kao mršavu od početka karijere, poslednjih godina se ugojila oko 20 kilograma, zbog čega se i njeno lice promenilo.

Lani izgleda ne smetaju negativni komentari i uživa u potpunosti, ali život nije uvek bio ljubazan prema njoj. Imala je težak put i teško odrastanje, a u intervjuu za magazin GK pre 11 godina priznala je da su je roditelji sa 14 godina poslali u internat kako bi se odvikla od alkohola

- U to vreme sam bio veliki zavisnik. Pio bih svaki dan, pio bih sam. Mislio sam da je ceo koncept tako kul. Veliki deo onoga što sam napisao u pesmi Born To Die odnosi se na te godine - rekla je tada pevačica.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

02:48

POLICIJA I OBEZBEĐENJE ME SPROVELI DO KAMIONA, NIJE ME SRAMOTA Jana Todorović otkrila tajnu za izgled: OVO koristim

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track