ANĐELINA DŽOLI U KULTNOM ODEVNOM KOMADU I NAJOMRAŽENIJIM CIPELAMA: Lice samo što je PUKNE, glumica forsira izgled VOŠTANE LUTKE!
Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

FOTO

ANĐELINA DŽOLI U KULTNOM ODEVNOM KOMADU I NAJOMRAŽENIJIM CIPELAMA: Lice samo što je PUKNE, glumica forsira izgled VOŠTANE LUTKE!

Pop kultura -

Anđelina Džoli ovog leta ne izlazi iz mantila. Kultni odevni komad najčeće nosi dok je u Njujorku gde je doduše ovih dana temperatura niža nego u Srbiji. Veliki broj žena u našoj zemlji ima ovaj odevni predmet u svojim ormanima, ali im naravno ne pada na pamet da ga nose tokom tropskih dana. Mantil može da posluži za hladnije letnje noći koje željno iščekujemo.

Anđelina Džoli
foto: Ave Phoenix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Anđelina Džoli sletela je prekjuče u Njujork, gde je viđena sa ćerkom Zaharom i sinom Paksom sa kojim se pojavila i sinoć ispred poznatog hotela. Ako neko teži jednostavnosti u odevanju, to je sigurno ova holivudska zvezda. U prilog tome govori i njeno jučerašnje modno izdanje, u klasičnoj crnoj boji. Nije doduše poenta obući tek bilo koju jednostavnu odeću, jer se odmerenost u modi i najteže postiže. Godinama unazad gledamo kako to glumica čini sa lakoćom.

Baletanke u kojima je hodala su jedan od trendova za ovu sezonu, nosi ih i Megan Markl. Ovaj model cipela je i omiljeni i najomraženiji sudeći po komentarima muškaraca o tome kakva obuća im se dopada na ženama, a kakva ne. Nama se baš dopadaju, a obožavale su ih i ikone stila Odri Hepbern i Grejs Keli.

Anđelina Džoli
foto: Ave Phoenix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slike pokazuju i da je Anđelina Džoli majstor u biranju sunčanih naočara. Uvek nosi najbolje primerke ovog modnog asesoara. U tome može eventualno da joj parira Viktorija Bekam.

Primetno je i izuzetno zategnuto lice glumice, koja izgledom podseća na voštanu lutku. To se komentarisalo i ranije, a nema potvrde da se ona podvrgla estetskim korekcijama. Prirodno ili ne, ona skoro da nema bora, a komentari da izgleda veoma mladoliko prate i njenog bivšeg muža Breda Pita.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track