PREMINULA BAKA POZNATOG GLUMCA! Oglasila se snajka i emotivnom porukom rastužila svet: Evo šta je poručila o svojoj svekrvi!
Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

TUGA

PREMINULA BAKA POZNATOG GLUMCA! Oglasila se snajka i emotivnom porukom rastužila svet: Evo šta je poručila o svojoj svekrvi!

Pop kultura -

Baka glumca Pola Meskala umrla je u 86. godini. Reč je o njegovoj babi po ocu, a tužnim povodom oglasila se glumčeva majka, koja je otkrila niz važnih detalja o svojoj svekrvi.

Glumčeva baka umrla je 12.jula u Univerzitetskoj bolnici Limeric u Irskoj, mirno u snu, nakon hrabre i duge borbe sa bolešću. Doživela je smrt supruga i njihovog sina Miše. Kakao je majka Pola Meskala napisala, baka je iza sebe ostavila šestoro dece i 15 unučadi kao i brojni rodbinu, koje je sve navela u saopštenju, čime je istaknuto koliko je bila voljena u porodici. Napomenula je da će je se sećati i prijatelji i komšije.

- Slušate viceve o svekrvi i poteškoćama koje nejna veza sa snajom donosi. Od srca mogu da kažem da je naš odnos bio miran i dragocen. Našoj deci, njihovim rođacima i svima nama odraslima bila je "baka Kler" i bila je čista radost.

Osmehom bi osvetlela prostoriju, delila je svoju mudrost i nežni zagrljaj. Bila je oštroumna i vrlo svesna sveta oko sebe te je imala snagu po kojoj je njena generacija poznata - poručila je glumčeva majka pa napomenula da bi volela da bude takva svekrva.

Majka Pola Meskala bori se sa rakom od jula prošle godine.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:10

ZA SMRT RUSKIH GENERALA ZASLUŽNA NAPREDNA TEHNOLOGIJA!? Istoričar objasnio šta je uzrok pogibije vojnih starešina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track