"KAKO MOŽE DA BUDE S NJOM" Oskarovca razapinju zbog veze s BIVŠOM SUPRUGOM MONSTRUMA! Optužuju je da je znala za GNUSNA DELA
Foto: EOUS / SplashNews.com / Splash / Profimedia

STALA JE NA STRANU ŽRTAVA

"KAKO MOŽE DA BUDE S NJOM" Oskarovca razapinju zbog veze s BIVŠOM SUPRUGOM MONSTRUMA! Optužuju je da je znala za GNUSNA DELA

Pop kultura -

Oskarovac Ejdrijen Brodi (50) i njegova devojka, dizajnerka Džordžina Čapman (47), uživaju na odmoru u Sen Tropeu.

Paparaci su ih tamo snimili dok su se s broda iskrcavali na plažu, a zaljubljeni par nije se obazirao na znatiželjne poglede koje su privukli.

Iako je vrlo uspešna u svom poslu, Džordžina je javnosti najpoznatija kao bivša supruga propalog filmskog mogula Harvija Vajnstina, koji je nakon brojnih optužbi za seksualno zlostavljanje osuđen na 23 godine zatvora. Zbog njega je pokrenut pokret #metoo i prema dosadašnjim svedočanstvima više od stotinu žena bile su njegove žrtve.

Ejdrijen Brodi, Džordžina Čapman
foto: EOUS / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zbog bivšeg je Džordžina dugo krila vezu s Ejdrijenom, a potvrdili su je na Filmskom festivalu u Kanu 2021. godine, kada su se poljubili na crvenom tepihu.

Vajnstin i Džordžina započeli su svoju vezu 2003. godine, dok je on još bio u braku, a venčali su se 2007. i zajedno su dobili dvoje dece.

Kada je svet 2017. saznao za Vajnstinova zlodela, Džordžina se ispočetka držala po strani, a zatim je javno podržala njegove žrtve.

Harvi Vajnstajn, Harvi Vajnstin
foto: Erik Pendzich / Alamy / Alamy / Profimedia

Uprkos tome, i danas je mnogi optužuju da je znala šta je radio, ali je ćutala zbog novca. Zbog njenog bivšeg supruga na meti kritika je i Brodi i mnogi se pitaju kako može biti u vezi s takvom ženom.

Brodi je pre Džordžine bio u vezi s Mišel Dapon od 2003. do 2006. godine, a naredne tri godine ljubio je manekenku Elsu Pataki, koja je danas u braku s glumcem Krisom Hemsvortom. 2013. godine počeo je da se viđa s ruskom manekenkom Larom Lijeto, a za njihov raskid saznalo se kada je potvrdio vezu sa Čapman.

Adrien Brody, Ejdrijen Brodi
foto: EPA

Inače, Brodi je 2003. godine ušao u istoriju kao najmlađi oskarovac. Tada je imao 29 godina, a Oskara mu je donela uloga u drami "Pijanista". U filmu Romana Polanskog glumac je igrao Vladislava Spilmana, jevrejskog pijanistu koji je čudom preživeo uništenje varšavskog geta u Drugom svetskom ratu. Brodijevo preuzimanje zlatne statue jedno je od onih koje će ostati upamćeno zbog poljupca s koleginicom Hale Beri, koja mu je uručivala nagradu, a iako ju je iznenadio, ona se spremno svemu prepustila.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

01:51

Modna dizajnerka Mirna Nađ održala dve spektakularne revije na Siciliji: Sve pršti od luksuza i dobrog stila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track