PREMINUO POZNATI INFLUENSER OD OPAKE BOLESTI Marko imao samo 31 godinu, porodica se oprostila potresnim rečima: Putuj, dečače naš
Foto: Printscreen Društvene Mreže

velika tuga

PREMINUO POZNATI INFLUENSER OD OPAKE BOLESTI Marko imao samo 31 godinu, porodica se oprostila potresnim rečima: Putuj, dečače naš

Pop kultura -

Preminuo je influenser Marko Babić u 31. godini. Arhitekta, stručnjak za marketing i influencer nažalost je izgubio bitku za život.

"Putuj, dečače naš. Slomljeni, ali ponosni što smo bili s tobom na ovom putovanju", napisali su članovi porodice na društvenoj mreži.

"Bio je najbolji otac, partner, sin, brat i prijatelj. Volimo te zauvek", dodali su.

U kasnijem postu su dodali i ovo:

"Molimo medije da Marka opišu kao arhitektu, autora, bestselera, stručnjaka za marketing, ali i kao osobu koja koja je u zadnje dve godine pomagala mnogima koji su se susreli sa dijagnozom."

Marko je imao 31 godinu, a sa sarkomom se borio od 2021. godine. Iako se bolest povukla, krajem maja objavio je da je krenula nova runda borbe koju je nažalost izgubio.

Njegova životna partnerka, arhitektica Tina Biloglav, s kojom je imao dve ćerke napisala je: "Ponosna do neba što sam tvoja. Zauvek čuvam tvoje cure".

MArko Babić
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/Net.hr/Story.hr)

Bonus video:

00:53

Komemoracija Srđana Koljevića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track