OVAKO SU MIRKA I FEDERER IZGLEDALI PRE SLAVE I BOGATSTVA: Njena transformacija je ništa u odnosu na njegov MEJKOVER! (FOTO)
Foto: Mike Coppola / Getty images / Profimedia

NAPRAVILA JE FRAJERA OD NJEGA

OVAKO SU MIRKA I FEDERER IZGLEDALI PRE SLAVE I BOGATSTVA: Njena transformacija je ništa u odnosu na njegov MEJKOVER! (FOTO)

Pop kultura -

Govori se često koliko se promenila Miroslava Mirka Federer, ali je transformacija njenog izgleda neuporedivo izraženija od transformacije njenog supruga. Slike iz mladosti poznatog para među kojima je i fotografija iz vremena kada su oboje igrali tenis, pokazaće te promene. Kilaža Mirke Federer se menjala, ali kada pogledate njene slike iz 2003. i ove današnje, ostale promene su neznatne. Bračni par Federer inače ovih dana letuje u Hrvatskoj.

Rodžer Federer koji je ovih dana posetio Nacionalni park Krka, viđen je zatim u Skradinu gde se fotografisao sa fanovima. Slavni švajcarski teniser - što ste možda primetili, sve više posvećuje pažnju stilu odevanja pa su beprekorno skrojena elegantna odela postala njegov zaštitni znak. Sportsku uniformu zamenio je njima i ne samo to. Čuveni sportista koji osmog avgusta puni 42 godinu, dokaz je da i muška lepota procveta vremenom. Naročito ako pored sebe imate pravog partnera kakva je za njega sigurno Miroslava Mirka Federer.

Imidž Mirke i Rodžera Federera menjao se shodno vremenu, pa je on frizuru koju je ranije nosio- razbraušeni paž, zamenio modernijom kratkom frizurom. Menjala je i Miroslava imidž, ali znatno manje sve do pre nekoliko godina kada je najvdljivija postala promena u njenoj kilaži, a i u načinu odevanja.

Federorovi su postali više "fešn"- možda čak više on nego ona, ali da vreme voli Mirku, u to nema sumnje. Dokaz: između slika nje i Federera sa trofejom i nove fotografije sa Vimbldona prošlo je 20 godina.

Naravno same promene ne znače da su njih dvoje nekada "loše" izgledali, jednostavno su se promenili nabolje. Pa posle recite da ljubav nema ništa s tim. Ono što se tkođe promenilo u njihovim životima jeste da je on postao još popularniji i sve bogatiji. Samo kažemo.

Mirka Federer
foto: Peter van den Berg / Avalon / Profimedia

A njegove slike na kojima je odeven kao šeik su čista intriga jer se Mirka pre veze sa njim zabavljala sa bogatim Arapinom kog je navodno upravo zbog njega i ostavila.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:38

DA LI BI BILO TOLIKO FRKE DA JE FEDERER OPSOVAO? Vuk Brajović direktno sa Vimbldona o Đokovićevom ispadu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track