KUPAĆI PAO I SAMO ŠTO SE NIJE VIDELO SVE: Glumica koja voli ŠIŠKE ISPOD MIŠKE i jede BIZARNU hranu uhvaćena u nezgodnom trenutku
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

UPS!

KUPAĆI PAO I SAMO ŠTO SE NIJE VIDELO SVE: Glumica koja voli ŠIŠKE ISPOD MIŠKE i jede BIZARNU hranu uhvaćena u nezgodnom trenutku

Pop kultura -

Glumica Mišel Rodrigez krstari ovog jula svojom jahtom na Sardiniji. Definitivno je ljubitielj aktivnog odmora, a dok je uživala u vratolomija, desio se jedan peh. Doduše, reč je o uobičajenoj stvari koja se dešava leti, ali koja u svetu poznatih bude veoma primećena. Kupaći joj je skliznuo što paparaci nisu propustili.

Mišel Rodrigez koja je u najboljoj formi, odabrala je za odmor Porto Červo na Sardiniji. Najjednostavniji kupaći kostim joj sjajno pristaje, a u momentu kada je pokušavala da se popne na brod ondosno jahtu, desio se pomenuti blam.

Mišel Rodrigez
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumicu osim po njenim ulogama, mnogi poznaju kao ljubitelja prirodnog izgleda pa je 2016. u Meksiku fotografisan sa "šiškama ispod miški". Njeno "ne" depilaciji imalo je odjeka, ai dalje se priča o tome pa se tako Mišel Rodrigez ubraja u zvezde koje ne vole uvek da uklanjaju dlake ispod pazuha, u toj grupi su i Madona i Majli Sajrus. Kako vidimo na novim slikama, nešto se tu promenilo - u slučaju ove glumice.

Pamti se i gostovanje Mišel Rodrigez 2015. u emisiji "Running Wild" Bera Grilsa - dok su boravili u pustinji, ona je pojela probala da jede miša skuvanog u njenom urinu. Sigurno je zapamtila taj bizaran obrok.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:54

RADILA SAM ZA DŽABE KAO VODITELJKA, GLUMICA I PEVAČICA! Goga Sekulić iskreno o životu, a potom spomenula i Anu Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track