MISLILA SAM DA SAM ISUSOVA SESTRA! Prelepa manekenka upropastila sebi život zbog SEKTE: Čak i intimni odnosi joj bili zabranjeni
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

nije joj bilo lako

MISLILA SAM DA SAM ISUSOVA SESTRA! Prelepa manekenka upropastila sebi život zbog SEKTE: Čak i intimni odnosi joj bili zabranjeni

Pop kultura -

Mišel Hunciker je prva supruga čuvenog Erosa Ramancotija, ali je u centar medijske pažnje svojevremeno došla iz drugih razloga.

Čuvena italijanska televizijska voditeljka i manekenka Mišel Hunciker prošetala je plažom na Sardiniji, a fotografi su uspeli da snime nekoliko fotografija ove lepotice koja je imala težak život.

Mišel Hunciker
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mišel je u sektu „Ratnici svetlosti“ upala još kao mlada, a do nedavno nije govorila o tome.

Dok je imala 20 godina, Mišel je imala sve ono o čemu devojke sanjaju. Bila je poznata manekenka, upoznala slavnog muzičara, dobila sa njim ćerkicu, a potom su se i venčali.

Međutim, česta razdvojenost zbog njegove muzičke karijere uzela je danak, a kada je od stresa počela da joj opada kosa, pronašla je terapeutkinju koja joj je u početku bila prijateljica. Mišel tada još uvek nije bila svesna da se radi o sekti – „Ratnicima svetlosti“, čije se verovanje temelji na prošlim životima i prizivanju mrtvih.

- Rekla mi je da moram da se odvojim od ljudi koji me ne vole i koji će mi nauditi - rekla je Mišel.

Ona je i objasnila na kakvim verovanjima se temelji ova sekta.

Mišel Hunciker
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Priča zvuči nesuvislo: Isus Hrist je imao sestru koja se zaljubila u rimskog vojnika, izdala svog brata i otišla sa vojnikom u Rim. Ali Rimljani nisu hteli ni da čuju za nju, pa je živela u siromaštvu i bedi. Bila je to kazna za izdaju. Ta sestra sam bila ja. Verovala sam da je to u prošlom životu i da tu krivicu nosim na svojim grudima - rekla je Huncikerova.

Mišel je u intervjuu za nemački „Stern“ otkrila da su je pripadnici sekte ubedili da je u prošlom životu bila supruga SS-ovca i da nije sprečila njegove zločine. Bila je veganka, verovala je da se čak i pica pravi od „demonskih“ sastojaka.

Godinama nije imala seksualne odnose, a četiri godine nije komunicirala sa majkom i prijateljima. Članovi sekte uništili su joj brak sa Ramacotijem i uzeli joj mnogo novca.

Mišel se od posledica koje sekta na nju ostavila oporavljala dugi niz godina, a tek 2006. godine vratila se normalnom načinu života.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track