ZBOG INTIMNOG SNIMKA SA ŽENOM NAJBOLJEG PRIJATELJA DOBIO 31 MILION DOLARA: Poznati glumac se verio po trći put nakon skandala!
Foto: Paul Terry Photo / Alamy / Alamy / Profimedia

evo ko je srećnica

ZBOG INTIMNOG SNIMKA SA ŽENOM NAJBOLJEG PRIJATELJA DOBIO 31 MILION DOLARA: Poznati glumac se verio po trći put nakon skandala!

Pop kultura -

Glumac, rvač i rok basista Hulk Hogan (69) verio se sa 24 godine mlađom Skaj Dejli sa kojom je u vezi od 2022. Ako veridba odvede do oltara, to će bit njegov treći brak. Veridba je razotkrivena prošlog vikenda na venčanju njene prijateljice. Poznati par ne eksponira se često u javnosti, a za samog Hulka vezuju se brojni skandali, poput intimnog snimka sa suprugom njegovg (bivšeg) najboljeg prijatelja za šta je dobio 31 milion dolara.

Hulk Hogan iza sebe ima brak sa Lindom i taj brak trajao je od 1983. do 2009. kao i brak sa Dženifer Mekdonald kojom je bio oženjen od 2010. do 2021. godine. Otac je dvoje dece, Bruk (35) i Nika (32) koje je dobio u prvom braku. Skaj Dejli iza sebe ima jedan brak i troje dece.

Hulk Hogan
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac Hulk Hogan držeći govor na venčanju glumca Korina Nemeka i Sabrine Nouv, otkrio da je zaprosio Skaj, tri dan ranije na njen rođendan.

"Bila je dovoljno "luda" da kaže da", poručio je i naglasio da su mladenci kumovali njihovoj vezi jer su ih upoznali na jednoj zabavi, a Sabrina je insistirala da on pozove Skaj. Veridba se desila u Trama restoranu, piše Daily mail.

Hulk retko objavljuje svoje slike sa verenicom, a njen Instagram profil je privatan. Nakon što je uplovio u treću ozbiljniju vezu glumac je uspeo da smrša više od 18 kilograma. Rekao je da to delimično jer je ostavio cigarete i alkohol, piše Men’s Health.

Hulk Hogan imao je buran razvod sa prvom suprugom koja ga je optužila za preljubu, a vodili su bitku i oko novca. Kada se saznalo da je u vezi sa Skaj, napomenuo je da je službeno razveden.

Hulk Hogan
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre nekoliko godina pojavio se intiman snimak njega i supruge njegovog najboljeg prijatelja, video je ntao dok je on još bio u braku sa Lindom koja je izjavila:

- Bilo mi je mučno da gledam taj video, želudac mi se okrenuo. Skriva se iza tih naočara i lažnog osmeha. Uzimao me zdravo za gotovo i uništio je našu porodicu. Nikad mi se nije ni izvinio.

Nazvala ga je ljudsko smeće. Eksplicitni snimak objavio je portal "Gawker" koji je Hulk potom tužio, tražeći 100 miliona dolara. Dobio je 2016. odštetu od 31 miliona dolara.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:56

ODMORIĆU SE KAD UMREM! Mladi glumac osim snimanja radi još puno drugih, različitih poslova! Odao tajnu kako sve postiže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track