GODINAMA JE UNIŠTAVALA KOSU, PA OSTALA BEZ NJE: Evo kako Naomi Kembel izgleda kad skine PERIKU i ekstenzije (FOTO)
Foto: Profimedia

GODINAMA IH NOSI

GODINAMA JE UNIŠTAVALA KOSU, PA OSTALA BEZ NJE: Evo kako Naomi Kembel izgleda kad skine PERIKU i ekstenzije (FOTO)

Pop kultura -

Naomi Kembel jedna je od najatraktivnijih žena na svetu, a njenu figuru, kožu i kosu poželele bi mnoge žene širom sveta. Ipak, kada je u svoja četiri zida, Naomi baš i ne izgleda tako. Ikona devedesetih na Instagramu je objavila fotografiju bez perike i šokirala javnost, ali mnogi su se složili kako tako prirodna podjednako dobro i mladoliko izgleda.

Kako je godinama bila odana ugrađivanju ekstenzija i tretiranju kose koje šteti njenom korenu, Naomina kosa se znatno proredila, a na nekim mestima gotovo i da je nema. Iako njeni obožavatelji nisu očekivali da će 53-godišnja manekenka pokazati kako zaista izgleda, ostali su pozitivno iznenađeni njenim "poduhvatom".

Naomi Kembel
foto: Printscreen Instagram

"Svi na svetu nose perike, to me više ne brine. Radim šta želim i šta mi posao zahteva", svojevremeno je istakla u jednom intervjuu.

Podsetimo, Naomi je nedavno dobila drugo dete, dečaka, a radosnu vest podelila je putem Instagrama.

Naomi Kembel
foto: Profimedia

"Dragi moj maleni, znaj da si izuzetno cenjen i okružen ljubavlju od trenutka kad si nas počastio svojim prisustvom. Pravi dar od Boga, blagoslov. Dobro došao, dečače", napisala je Naomi i zaključila kako nikad nije kasno za postati majka.

U maju 2021. dobila je devojčicu, a kako niko nije znao za trudnoću, nagađalo se da ju je dobila preko surogat majke. Nikad to nije demantovala, niti potvrdila.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track