VERILA SE ŽENA KOJA SE DVA PUTA UDAVALA ZA ILONA MASKA: Našla način kako da to milijarderu NATRLJA NA NOS, a ON joj je nova ljubav
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

KAŽE DA JE SREĆNA

VERILA SE ŽENA KOJA SE DVA PUTA UDAVALA ZA ILONA MASKA: Našla način kako da to milijarderu NATRLJA NA NOS, a ON joj je nova ljubav

Pop kultura -

Glumica Talula Rajli bila je udata za najbogatijeg čoveka na svetu, Ilona Maska, čak dva puta. Sada se ponovo udaje, i to za glumca Tomasa Brodija Sangstera. Par je u vezi već dve godine, a srećnu vest o veridbi podelili su na Tviteru, platformi Ilona Muska, Rajlinog bivšeg supruga.

„Jako sam srećna što mogu da podelim da smo nakon dve godine veze Tomas Brodi Sangster i ja vereni”, napisala je Rajli uz fotografiju na kojoj je s novim verenikom.

Srećni par uživao je u sredu u noćnom izlasku u Londonu, gde je na Rajlinom prstu viđen je dijamntni verenički prsten. Viđeni su kako napuštaju hotel i restoran "Chiltern Firehouse" zajedno sa svojim ljubimcem koker španijelom.

Romansa para započela je kada su zajedno glumili u miniseriji drami „Pistol”. Njihova veza je bila tajna sve dok se nije saznalo da je Talulina romansa s Metjuom Rajsom naglo prekinuta.

Talula Rajli, 2014
foto: AP

„Talula i Metju dugo su raskidali pa bili ponovo zajedno, ali čini se da je njihova romansa propala kako bi se napravilo mesto za Tomasa”, rekao je izvor tada, prenosi Daily Mail.

Talula je bila udata za milijardera PayPala i Teslinog tajkuna Ilona Maska 2010, a razveli su se dve godine kasnije. Potom su se venčali ponovo 2013, pa razveli 2016.

Ilon Mask
foto: EPA Ludovic Marin Pool

„Razdvojili smo se na nekoliko meseci kako bismo videli hoće li nas odsutnost ponovo spojiti, nažalost nije”, rekao je Ilon tada.

Tomas je ranije bio s glumicom Izabelom Meling nekoliko godina i u vezi s muzičarkom Gzi Visdom pre nego što je počeo da se zabavlja s Talulom. Tomas Brodi Sangster proslavio se s 13 godina u romantičnoj komediji „Love Actually” kao zaljubljeni Sem. Osim toga, poznat je po „Nanny McPhee” i "Star Wars Episode VII: The Force Awakens". Srca obožavatelja posebno je osvojio ulogama u „Game Of Thrones” kao Džodžen Rid i u „The Queen‘s Gambit.”

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:04

Ilon Mask nakratko nije bio najbogatiji na svetu! STRUČNJAK ŠOKIRAO TVRDNJAMA: Oni nemaju moral, TI LJUDI SVE MERE NOVCEM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track