NAJLEPŠA ŽENA SVETA KRENULA U BITKU PROTIV BIVŠEG?! Svi su mislili su da će se razvesti na miran način, ali JEDNA stvar OTEŽAVA!
Foto: Instagram

sve se zaoštrava?

NAJLEPŠA ŽENA SVETA KRENULA U BITKU PROTIV BIVŠEG?! Svi su mislili su da će se razvesti na miran način, ali JEDNA stvar OTEŽAVA!

Pop kultura -

Glumci Sofija Vergara i Džo Manganijelo razvode se posle sedam godina braka. Ovi uskoro bivši partneri još uvek razrađuju detalje oko razvoda, a jedno od ključnih pitanja je kome će pripasti njihov zajednički pas, čivava Babls (Bubbles), piše US Weekly.

"Postoji još nekoliko problematičnih tačaka koje trebaju da reše, a jedna od njih je kome će pripasti njihov pas Babls", otkrio je Izvor blizak paru, dodajući kako se Sofija nada da će se "rastati na miran i pošten način."

Glumci su objavili vest o razvodu samo nekoliko dana nakon što je njihova čivava Babls napunila 10 godina, a Sofija je za ljubimicu organizovala rođendansku zabavu s tropskom tematikom.

"Bez obzira koliko me puta ugrizeš, uvek ću te voleti", napisala je glumica uz fotografiju psa u haljini s leopard uzorkom kako jede ružičastu tortu.

Par je odlučio da nabavi psa jer je glumica baš htela da ima ljubimca, ali u jednom je intervjuu otkrila kako na početku nije imala baš najbolji odnos s psom koji je bio privrženiji njenom suprugu.

"Ona me mrzi. Trebalo je da bude moj pas, a opsednuta je Džoom", izjavila je. Glumica je i u drugim intervjima govorila o tome koliko im je Babls važna, a jednom je izjavila kako njen suprug čivavu tretira kao da je njihova ćerka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:36

GLUMICA LJILJANA STJEPANOVIĆ OTVORILA DUŠU O zdravstvenoj krizi i događajima koji su joj obeležili život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja