RAZGOLIĆENI DI KAPRIO UHVAĆEN NA JAHTI S MISTERIOZNOM LEPOTICOM: Šuška se da je u pitanju NOVA LJUBAV, pa se oglasila i ONA (FOTO)
Foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

evo kako izgleda ovog leta

RAZGOLIĆENI DI KAPRIO UHVAĆEN NA JAHTI S MISTERIOZNOM LEPOTICOM: Šuška se da je u pitanju NOVA LJUBAV, pa se oglasila i ONA (FOTO)

Pop kultura -

Ko gde, Leonardo Dikaprio na luksuznoj jahti. Malo je napravio predah kako bi prisustovao proslavi 80. rođendana Mika Džegera pre nekoliko dana u Londonu pa ponovo na staro. Čuveni Leo dolijao je papracima pa je njegov golišavo telo ponovo dospelo u žižu. Glumac je poslednjih nekoliko godina imao velike oscilacije u kilaži- od bojlerčića do premšave linije. Kakvo je trenutno stanje?

Leonardo di Kaprio
foto: FREZZA LA FATA/MIBA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Osim njegove kilaže, intrigira i jedna poznata lepotica u njegovom društvu. Reč je o poznatom modelu Nilam Džil (28) koja krstari sa njime na luksuznoj jahti po Sardiniji. Nakon što su se zahuktale glasine da su njih dvoje u vezi, ona se oglasila na Instagramu pa napisala sledeće:

Nilam Džil
foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

“Samo da raščistimo sve glasine... Ja nisam nova ljubav Leonarda Dikaprija. Zapravo, ja sam u ozbiljnoj vezi sa njegovim dobrim prijateljem, i to već mnogo meseci. Jedini razlog zašto smo uslikani u blizini jeste taj što sam bila tamo sa svojim partnerom. Nadam se da ovo razjašnjava sve lažne priče”.

Nilam Džil
foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nije Nilam ni prva ni poslednja koju dovode u vezu sa Leom, čiji će ljubavni život ostati, po svemu sudeći, još dugo godina intriga osim ako se ne desi nešto prelomno, poput ozvaničenja neke veze.

Džil je inače i aktivistkinja što je još jedna spona nje i Dikparija koji je veliki pobornik ekologije. Kada je reč o liniji slavnog glumca, ovog leta bira sredinu, ni velikog bojlera oko struka ni pločica. A slike su oprečne, na nekim izgleda kao da je u dobroj formi, a na drugoj kao da krije višak na stomaku peškirom.

Ali na stranu i ljubavne intrige i oscilacije u kilaži, Leo sjajno izgleda i nezasluženo se malo priča o tome kako je sačuvao mladolikost, a ima 48 godina. Večiti neženja Holivuda je i večiti dečak svetske scene.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:04

MORE, JAHTA I ŠAMPANJAC: Ćerka Mileta Kitića napunila 23, a evo kako SLAVI! Elena sva u MREŽI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track