ZVEZDA FILMA O KOME BRUJI CEO SVET PROGOVORILA O INTIMNIM SCENAMA: Evo kako je izgledalo snimanje s 20 godina mlađom koleginicom
Foto: Universal Pictures - Atlas Enter / AFP / Profimedia

SVETSKI FILMSKI HIT

ZVEZDA FILMA O KOME BRUJI CEO SVET PROGOVORILA O INTIMNIM SCENAMA: Evo kako je izgledalo snimanje s 20 godina mlađom koleginicom

Pop kultura -

Irski glumac Kilijan Marfi proteklih nekoliko dana je uz Margo Robi jedina osoba o kojoj se priča, a odigrao je žestoku konkurenciju Barbi, Džulijusa Roberta Openhajmera.

Osim o sjajnoj priči filma, scene koje su svima zapale za oko bile su i one intimne koje je snimio s mladom Florens Paf, koja je u filmu igralanjegovu ljubavnicu.

O ovim scenama Kilijan je pričao za Sydney Morning Heral.

Openhajmer
foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

"Te scene su napisane namerno. Nolan je znao da će te scene dati filmu ocenu koju je dobio. I mislim da je to j****o moćno. I nisu te scene bez razloga. Savršene su. A Florens je jednostavno neverovatna", rekao je Kilijan o saradnji s 20 godina mlađom glumicom koja glumi njegovu ljubavnicu Džin Tatlok.

Openhajmer, po čijem životu je rađen film, bio je u vezi sa Džin pre i tokom braka s Ketrin Openhajmer Vajsering, koju igra Emili Blant.

Openhajmer
foto: Taramount film

"Mislim da je fenomenalna. Ona se ističe i na ekranu je zapanjujuća. Uticaj koji ona ima u 'Openhajmeru' imajući u vidu veličinu uloge, prilično je razarajući", dodao je Marfi.

Inače, Kilijan je 47-godišnji glumac koji je svoj najveći uspeh ostvario u seriji ''Peaky Blinders'', gde je glumio glavnog lika Tomasa Šelbija. Osim ove serije, Kilijan je trag ostavio i u brojnim drugim uspešnim filmovima poput ''Dunkirka'', ''Batmana'', ''Mesta tišine'' i drugih.

Florens je britanska 27-godišnja glumica koja je svoju nedavnu veliku ulogu ostvarila u filmu ''Don't Worry Darling'', gde je glavnu ulogu tumačila uz Harija Stajlsa, a neki od njenih najpoznatijih filmova su ''Male žene'', ''Black Widow'', ''A Good Person'' i drugi.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

02:58

OPENHAJMER JE PROUČAVAO UTICAJ BOGINJE ŠIVE! Mlakar: Atomsku bombu napravili su fizičari jevrejskog porekla, A STALJIN JE ZNAO SVE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track