PRESLATKI BUCKO IZ SERIJE KOJU SMO SVI VOLELI DANAS JE MOMČINA: Hteo je da bude KUVAR, ali se sve preokrenulo! Evo kako izgleda
Foto: Printscreen YouTube

NEKAD I SAD

PRESLATKI BUCKO IZ SERIJE KOJU SMO SVI VOLELI DANAS JE MOMČINA: Hteo je da bude KUVAR, ali se sve preokrenulo! Evo kako izgleda

Pop kultura -

Riko Rodrigez, najpoznatiji po ulozi Manija u seriji "Moderna porodica", proslavio je 25. rođendan. U poznatoj seriji njegovu majku Gloriju glumi Sofija Vergara (51), a njenog supruga i Manijevog očuha Džeja glumi Ed O'Neil (76).

Obožavatelji serije iznenađeni su Rikovom transformacijom u poslednjih nekoliko godina.

Riko Rodrigez

Riko često na Instagramu objavljuje fotografije iz privatnog života, po kojima se vidi kako je iz bucmastog dečaka odrastao u muškarca koji je pustio bradu i kovrdžavu kosu.

Postao je deo serije "Moderna porodica" kada je imao samo 10 godina, a iako je ranije glumio, ta uloga lansirala ga je u zvezde i otvorila mu vrata Holivuda.

Riko Rodrigez
foto: Printscreen YouTube

Osim te uloge, glumio je i u "Hitnoj službi", "Endgameu", "Muppetima" i mnogim drugim ostvarenjima.

Časopis "Time" ga je 2014. godine uvrstio na listu "25 najuticajnijih tinejdžera" jer je njegova zarada u seriji "Moderna porodica" eksponentno rasla. Tako mu je zarada po epizodi dospela i do 125 hiljada dolara.

Zanimljivo je kako Riko uopšte nije želeo da se bavi glumom, već je hteo da bude kuvar u NASCAR-u, koji će otići na Mesec.

Međutim, kad je 2006. godine njegova sestra počela da se bavi glumom, Riko je promenio mišljenje i krenuo u tom smeru ni ne sluteći koliku će mu slavu doneti.

O svom liku i njegovim mudrostima u seriji Rodrigez je 2012. objavio i knjigu "Reel Life Lessons... So Far".

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

01:40

Igračke nekada i sad: Najvažnije je da ne budu rodno obeležene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track