MISLILA DA JE NAJLEPŠA DOK JOJ ONA NIJE UKRALA MUŽA: Karma joj BRUTALNO vratila, sad je u VELIKOM PROBLEMU, a rešenja nigde
Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

lepo lice nije dovoljno

MISLILA DA JE NAJLEPŠA DOK JOJ ONA NIJE UKRALA MUŽA: Karma joj BRUTALNO vratila, sad je u VELIKOM PROBLEMU, a rešenja nigde

Pop kultura -

Manekenku Tinu Kunaki, nekadašnju suprugu glumca Vensana Kasela već duže vreme nije moguće videti u javnosti iako je poprilično aktivna na Instagramu gde redovno objavljuje svakodnevne aktivnosti.

Vinsent Kasel, Monika beluči, Tina Kunaki
foto: Profimedia

Poslednji put se pojavila na nekom javnom događaju pre gotovo dva meseca kada je pratila Nedelju mode u Parizu, međutim, mnogima nije promakla očigledna promena koja je usledila nakon razlaza sa Vensanom.

Dok je tokom odnosa sa njim bila dama i negovala istančan modni ukus, od kako su raskinuli, Tina je više naga nego obučena, što mnogi tumače kao "očajničko privlačenje pažnje".

Monika Beluči, Tina Kunaki
foto: AP Lewis Joly, EPA Sebastien Nogier

Zanimljivo je da je upravo u Parizu na Jacquemus reviji srela i Moniku Beluči, bivšu Vensana Kasela, ali je i tada bilo jasno kolika je razlika između njih dve iako su obe volele istog muškarca.

Dok je Monika bila dočekana poput kraljice, Tina je imala tretman kao svaka druga influenserka, što joj nije prijalo. Mnogima je zasmetalo i njeno ponašanje koje su neki opisivali kao "razmetljivo, ali bez pokrića".

Sa druge strane, Beluči je bila prijatna i prizemna iako je velika zvezda u celom svetu.

Inače, navodno je Kunaki očekivala da će njena karijera krenuti uzlaznom putanjom nakon raskida sa Vensanom kojeg je, prema mišljenju mnogih, koristila za lični napredak i koji joj je, bez sumnje, otvorio vrata šoubiza o čemu je ranije mogla samo da sanja.

Vinsent Kasel, Monika beluči, Tina Kunaki
foto: Profimedia

Sa ulaskom u brak stigle su i velike ponude, a iako je Kunaki, bez sumnje veoma lepa devojka, postoji na hiljade takvih, pa i talentovanijih, koje nemaju šansu jer nemaju veze da se probiju.

Kunaki je navodno mislila da će se potražnja održati i nakon raskida, ali čini se da joj je Vensan sve ono što joj je dao sada i oduzeo, te velike ponude koje je očekivala, i dalje izostaju.

Tina je u prošlosti krasila naslovnice velikih časopisa poput Vogue, Bazara, Elle i sličnih, dok sada pozira uglavnom za manja izdanja.

Iako neke fotografije jesu umetničke i zaista izvanredne, neke druge objave mnogi su ocenili kao "jeftine", "vulgarne", te da Tina radi ovakve stvari samo da bi ostala "viralna" i samim tim, dobila neku kampanju, iako ovaj "recept" za sada ne daje uspeh.

Sve što je radila čini se da je na prijateljskoj osnovi sa nekim manjim dizajnerima, dok za sada izostaju poslovi koji zapravo "plaćaju račune".

To nije promaklo mnogima koji sada komentarišu da ju je "karma udarila jako", te da "lepo lice nije dovoljno za uspeh".

Kunaki se povodom svega nije oglašavala. Za razliku od Vensana, na njenom profilu se još uvek mogu naći zajedničke fotografije, dok je glumac izbrisao svaku uspomenu sa njom.

Tina je primetno provokativnija nego što je bila tokom odnosa sa Kaselom, te na sve načine pokušava da održi popularnost, a kako se može pročitati na internetu, "njeno vreme otkucava" jer su druge manekenke u ovim godinama već uveliko radile velike revije i bile lica uticajnih brendova, dok Tina još uvek pokušava da "tagovanjem" na Instagramu privuče pažnju uticajnih luskuznih brendova.

(Kurir.rs/Wanted)

Bonus video:

01:11

NIJE ME PUSTIO, REKAO JE: TAKVOG SKOTA IMAM KOD KUĆE Poznata glumica o paklu kroz koji je prošla: Ljudi te poistovete sa ulogom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track