"BOLJE TI JE DA TRČIŠ, SAMO TI KOPITA FALE": Naša glumica pitala za savet, a onda su je zbog OVE fotke na Instagramu RAZAPELI
Foto: Instagram/marinacosic

ni krivu ni dužnu

"BOLJE TI JE DA TRČIŠ, SAMO TI KOPITA FALE": Naša glumica pitala za savet, a onda su je zbog OVE fotke na Instagramu RAZAPELI

Pop kultura -

Lepa glumica Marina Ćosić, pvu glumačku ulogu ostvarila je u seriji "Ubice mog oca" i koju je publika u Srbiji zavolela nastavila je da niže uspehe na malim ekranima u "Istine i laži", "Urgentni centar" i "Zakopane tajne". Lepa glumica posle objave na Instagramu u kojoj je pitala za savet naišla je negativne komentare i rekacije.

"Baš je glup ovaj osećaj kada vam se smuči mesto gde ste 10 dana i postanete umorni od odmora i naravno, nedostaje vam ostatak porodice, i onda kada se vratite razmišljate gde ćete opet da odete ili barem da imam neki provereno čisti bazen za Sofiju da je vodim 2-3 puta nedeljno, da se iskupa i u Beogradu, pa da bude i vuk sit i sve ovce na broju.

Jel imate neki bazen za preporuku a da je provereno čist i da je za decu dobar?", napisala je Marina Ćosić na Instagramu uz fotografiju na kojoj sedi u crnom jednodelnom kupaćem pored bazena.

Iako je glumica samo želela da sazna gde drugi roditelji vode svoju decu na kupanje tokom letnjeg odmora, sekcija za komentare se pretvorila u ratno bojište.

"Jao, evo mi svi što imamo decu vodimo ih na prljave bazene. Šta se bre više njanjaviš", "Zašto moraju da se kupaju stalno?", "Bolje vodi decu negde, pa trči sa njima, gle kako si građena... Samo ti kopita fali", piše u komentarima koji su izbili na vrh sekcije.

Sa druge strane ljudi su podelili gde vode svoju decu i pohvalii glumicu na prirodnom izgledu.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:15

Karleuša uskočila u BAZEN u šljokičastom kombinezonu, a grudi prekrila samo SLOVIMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja