BRUS VILIS PONOVO NA FILMU UPRKOS TEŠKOJ BOLESTI Slavni glumac prepoznaje glas SAMO JEDNE ŽENE, a ovaj reditelj ga vraća u Holivud
Foto: Blue Box International - Sweet Unknown South - Hood River Entertainment - Future Proof Films - High Five Films - Capstone Global - Lionhead Productions - Spite the Movie / Christophel Collection / Profimedia

LEPE VESTI ZA OBOŽAVATELJE

BRUS VILIS PONOVO NA FILMU UPRKOS TEŠKOJ BOLESTI Slavni glumac prepoznaje glas SAMO JEDNE ŽENE, a ovaj reditelj ga vraća u Holivud

Pop kultura -

Jedna od najvećih zvezda Holivuda, Brus Vilis, pre skoro godinu dana se povukao iz sveta filma, kad mu je dijagnostikovana afazija, a potom i demencija. Ipak, obožavatelje širom sveta oduševila je vest da bi ponovo mogao da se nađe na velikom platnu.

Naime, slavni reditelj Kventin Tarantino navodno želi da Brusu Vilisu pruži ulogu u svom novom ostvarenju. Kako strani mediji prenose, Tarantino je već uveliko u pripremama za novi film "Filmski kritičar", a Brus će u ovom ostvarenju imati manju ulogu.

Brus Vilis
foto: Profimedia

Iako se Tarantino navodno još nije obratio porodici glumca, planira da ako kažu da je Vilis previše loše da bi učestvovao u ostvarenju, poštuje njihovu odluku. U tom sličaju, u film će ubaciti snimak iz nekih Vilisovoh prethodnih ostvarenja.

Podsetimo, nakon dijagnostikovanja bolesti glumčevo stanje se vremenom pogoršavalo, a najveća podrška mu je porodica, kao i bivša supruga Demi Mur.

Nedavno se oglasila i njegova bivša partnerka Marija Bravo koja je otkrila da je slavnom glumcu sve gore.

Brus Vilis
foto: Printscreen/Instagram

- On je sve gore i gore. Nije dobro. Pričala sam sa njegovom suprugom Emom i, nažalost, to je progresivna bolest. Šaljem mu puno pozitivne energije i ljubavi, izjavila je nedavno Marija.

Prepoznaje glas samo jedne žene

Kako je izvor blizak porodici nedavno otkrio, Brus prepoznaje glas bivše supruge, Demi Mur, lakše od glasova drugih pa ona svakog dana razgovora sa njime ne bi li time sprečila dalji razvoj bolesti.

Brus Vilis, Demi Mur
foto: Printscreen/Instagram

- Demi je u stalnom kontaktu sa Brusom i Emom. Koristi svaku slobodnu priliku da provede vreme s njim. Ako nije uz njega, zove ga kako bi Brus čuo njen glas. On ne može mnogo da priča, i čini se da shvata malo od onoga što mu govore - rekao je nedavno izvor za Radar onlajn i dodao da porodica veoma teško podnosi vest o njegovoj dijagnozi, a da li će dati saglasnost za pojavljivanje u Tarantinovom novom filmu ostaje da vidimo.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

03:19

RAŠA BUKVIĆ OTKRIO KAKAV JE ZAPRAVO BRUS VILIS: Radili smo 6 meseci, dotakli smo se privatnih stvari OVO JE RAZLIKA IZMEĐU NAS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track