NIJE BIO NA SAHRANI NI OCU NI BRATU, A MAJKA MU UMRLA NA MUŽEVLJEVOM GROBU: Ona mu je bila sve, a njemu JEDNO nikad nije oprostio
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

proslavio 76. rođendan

NIJE BIO NA SAHRANI NI OCU NI BRATU, A MAJKA MU UMRLA NA MUŽEVLJEVOM GROBU: Ona mu je bila sve, a njemu JEDNO nikad nije oprostio

Pop kultura -

Slavni glumac Arnold Švarceneger proslavio je u nedelju 76. rođendan. Fotografisan je tog dana kako ulazi u kuću bivše supruge koju je dok su bili u braku, prevario sa kućnom pomoćnicom.

Na slikama se vidi da su bivši supružnici u dobrim odnosima nakon svega, a ostaje pitanje da li slike najavljuju i nešto više?

Arnold Švarceneger, Marija Šriver
foto: Profimedia

Slavljenik je Arnold Švarceneger koji je u svom prepoznatljivom vozilu primećen ispred kuće bivše supruge Marije Šrajver, imao je juče razloga za slavlje, a njegova životna priča ispunjena je ne samo slavnim već i izuzetno teškim momentima.

Strašno detinjstvo

Bivši bodibilder i Mister univerzuma rođen je u Austriji, kao mlađi sin Gustava i Aurelije Švarceneger. Njegov otac bio je član nacističke partije, radio je u Drugom svetskom ratu kao vojni policajac.

Ranjen je u bici za Staljingrad, a nakon što je dobio malariju, otpušten je iz vojne službe. Gustav i Aurelija su pre Arnolda dobili sina Majnharda kojem je otac bio naklonjeniji iako je i njega tukao i ponižavao, kao i mlađeg sina, koji je trpeo najveću torturu.

Arnold Švarceneger
foto: Tomasz Wiktor / PAP / Profimedia

Kako je glumac kasnije izjavio, batine su bile svakodnevnica u njegovoj porodici.

- Naš otac nije imao strpljenja i tukao nas je uz pomoć kaiša za svaku grešku - rekao je.

Otkrio je da je njegov otac čak i sumnjao da je on njegovo dete pa je optuživao znatno mlađu suprugu da ga je prevarila. Gustav je sina Arnolda koji se od ranog uzrasta bavio sportom, tukao i jer "nije bio dovoljno dobar u treniranju". Koliko god da se trudio glumac, nije bilo dovoljno, što mu nikada nije oprostio.

Pogibija brata

Terminator, Arnold Švarceneger
foto: Profimedia

Glumčev stariji brat poginuo je 1971. godine u saobraćajnoj nesreći, usled vožnje u alkoholisanom stanju. Ni na njegovoj sahrani nije bio Švarceneger, ali je preuzeo brigu o trogodišnjem bratancu, čije je obrazovanje finansirao i kasnije mu omogućio da se preseli u SAD.

Švarceneger je bio veoma blizak sa majkom.

- Bila je najbolja majka na svetu, i ona je jedini razlog zašto ne mogu za sebe da kažem da sam sve postigao sam. Pokazala mi je bezuslovnu ljubav, strpljenje, ali i važnost toga da mi kuća uvek bude čista. Naučila me je da pravim savršene bečke šnicle - rekao je glumac nakon što mu je majka preminula 1998. godine. Aurelija je umrla od srčanog udara koji je doživela kada je posetila grob svog supruga.

Arnold švarceneger
foto: Profimedia

Mnogo teških momenta je doživeo Švarceneger, ali je skupio snage da nastavi dalje i ostvari svoj san.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

01:07

GLUMAC PREŠAO 600 KILOMETARA PEŠICE DA BI POMOGAO DECI SA AUTIZMOM: Nisam ni slutio kakvo ću iskustvo doživeti na tom putu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track