MULTIMILIONERKU KOJA SAMO ŠTO JE POČELA DA KRCKA 30 ISMEVALI ZBOG KILOGRAMA: Glumica isturila grudi u prvi plan i zapalila svet!
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

VIDEO

MULTIMILIONERKU KOJA SAMO ŠTO JE POČELA DA KRCKA 30 ISMEVALI ZBOG KILOGRAMA: Glumica isturila grudi u prvi plan i zapalila svet!

Pop kultura -

Čuvena pevačica i glumica koja je najpraćenija žesnka zvezda na Instagramu, neretko se nađe na meti negativnih komentara zbog svog izgleda, kojem naravno ništa ne nedostaje. Ono što joj se zamera jeste broj kilograma. Koliko je to nervira, pokazala je nedavno na Instagramu objavivši fotografije koje dočaravaju svu raskoš njene prirodne lepote.

Selena Gomez ostavlja bez reči na novim slikama. Pevačica koja ne pozira baš tako često na ovaj način, pozirala je u kupaćem kostimu ističući svoje obline, a pritom je (videćete kada skolujete ovu seriju slika i snimaka) pokazala i svoje priajteljice, takođe ponosne na svoju prirodnost.

Selena Gomez koja je nedavno proslavila 31. rođendan, a čije se bogatstvo procenjuje na 800 miliona dolara, letuje na svojoj jahti, sa svojim omiljenim društvom. Nije zaboravila kod kuće ni svoj dragocen nakit pa je tako na novim slikama pokazala komade brenda Léon, dijamantsku i zlatnu ogrlicu (9.878 dolara ili 8.9000 evra) i odgovarajuće minđuđe (5.740 dolara onosno 5.200 evra).

Oni koji je kritikuju - teško će podneti ove slike, a napravila je pravu pometnju i među fanovima kojih, samo na Instagramu, ima 426 milona.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:19

ZA NJU SU GODINE SAMO BROJ! Lidija Vukićević zasenila Crnu Goru: Glumica tip - top sređena uživa u sunčanim danima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track