SKIDA 10 CENTIMETARA U STRUKU I KRADE POGLEDE: Tamara Dragičević oduševila boho haljinom u kojoj izgleda SAVRŠENO! (FOTO)
Foto: Nikola Ristić

PRELEPA JE

SKIDA 10 CENTIMETARA U STRUKU I KRADE POGLEDE: Tamara Dragičević oduševila boho haljinom u kojoj izgleda SAVRŠENO! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Tamara Dragičević jedna je od najstilizovanijih dama na domaćoj javnoj sceni.

Modni komadi koje ona oblači su uvek trendi, šik i udobni, uglavnom nonšalantnog kroja sa dozom atraktivnosti. Ona se trenutno nalazi na odmoru sa svojom porodicom i na osnovu slika sa društvenih mreža, možemo da zaključimo da zaista uživa.

Tamara Dragičević
foto: Printscreen

Jedna od kombinacija koju je odabrala za divan, sunčan dan na moru je sve što nam je potrebno od inspiracije za ovo leto. U pitanju je bela boho haljina, koja osim što predstavlja neizostavan letnji modni komad koji bi trebalo svaka žena da ima, svojim krojem je ukrala sve poglede. Haljina se sastoji iz dva dela te je gornji deo prekriven čipkom, a na leđima ima providnu čipku, a jedan deo otkriva leđa što daje notu atraktivnosti.

Donji deo haljine je asimetričan sa prednjim kraćim i zadnjim dužim delom,a sam A kroj je takav da je laganog materijala i da nonšalantno pada stvarajući nabore. Isto tako, široki donji deo je zahvalan da sakrije eventualni višak kilograma i samim tim sužava struk.

Tamara Dragičević
foto: Printscreen

Sveukupno, u pitanju je prava letnja haljina koja može da nosi u bezbroj prilika. Može da bude idealna i za istraživanje novog grada sa prijateljima, za piće, izlazak sa emotivnim partnerom ili čak i za neku opušteniju svadbu.

Isto tako, ovaj kroj je zahvalan jer može da se nosi i uz patike, baletanke, štikle ili čak i japanke.

(Kurir.rs/Glossy)

Bonus video:

01:03:06

REALNA PRIČA TAMARA DRAGIČEVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track