VRELA AKCIJA NA JAHTI OD 500 MILIONA: Milijarder zaskočio verenicu, pa se POPEO NA NJU, a ona digla noge! Scena kao iz filmova
Foto: COBRA-DUNES / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia;

OBOŽAVAJU SE

VRELA AKCIJA NA JAHTI OD 500 MILIONA: Milijarder zaskočio verenicu, pa se POPEO NA NJU, a ona digla noge! Scena kao iz filmova

Pop kultura -

Osnivač Amazona, Džef Bezos (59), uhvaćen je kako se penje na svoju verenicu Loren Sančez (53) na superjahti „Koru”, koja je vredna 500 miliona dolara, a par se u tom trenutku nalazio pored Kaprija u Italiji.

Sedeli su na kauču napolju jedno pored drugog i razgovarali, a potom je Bezos inicirao vrući poljubac koji je eskalirao u to da je bio na svojoj partnerki između njenih nogu koje su stajale u vazduhu. Nakon ljubljenja, uživali su u obroku.

Bezos je nosio belu polo majicu, a Sančez je imala crnu sportsku odeću. Iako se činilo da su golupčići sami, sigurno se ne libe sa razmenjuju nežnosti u javnosti.

Prošle nedelje su takođe fotografisani kako se grle, maze, ljube i gledaju jedno drugom u oči dok su imali goste na ručku. Među tih desetak ljudi na ogromnom brodu koji je plovio Tirenskim morem bile su Opra Vinfri i Gejl King.

Podsetimo, Bezos i Sančez verili su se u maju nakon gotovo pet godina veze. Najbogatiji budući mladoženja na svetu zaprosio je svoju ljubav u Francuskoj velikim dijamantnim prstenom, za koji se procenjuje da je vredan oko 2,5 miliona dolara.

Svoju ljubav javno pokazuju i na društvenim mrežama.

„Čini li se samo meni ili je to vruće napolju”, napisala je Loren uz fotografiju svog verenika na Instagramu, na kojoj pokazuje svoje utegnuto telo dok izlazi iz okeana. Osim izgleda, Loren kaže da je Bezos „inspiriše” i čini je „svakog dana boljom osobom”, prenosi Page Six.

Kada su se prvi put pojavile glasine o njihovoj vezi, držali su je u tajnosti sve dok se nije završio Bezosov razvod od njegove dugogodišnje supruge MacKenzie Scott u julu 2019. S njom je bio u braku 25 godina i imaju četvoro dece.

Loren Sančez, Džef Bezos
foto: Michael TRAN / AFP / Profimedia

Sančez je majka sina Evana (17) i ćerke Ele (15), koje ima s Patrikom Vajtselom, a s kojim se rastala u oktobru 2019. Takođe je majka sina Nika (22), kog ima s penzionisanim NFL igračem Tonijem Gonzalezom.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:44

BEZOS IZNEO CRNU PROGNOZU, EVO KAKO ĆE POGODITI SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track