TOM KRUZ JEDVA DOČEKAO RAZVOD SLAVNE KOLEGINICE: Bio ludo zaljubljen u nju, razdvojila ih SEKTA, a sad je opet OSVAJA
Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

NOVA - STARA ROMANSA

TOM KRUZ JEDVA DOČEKAO RAZVOD SLAVNE KOLEGINICE: Bio ludo zaljubljen u nju, razdvojila ih SEKTA, a sad je opet OSVAJA

Pop kultura -

Tom Kruz navodno želi ponovo da se poveže sa Sofijom Vergarom nakon njenog razvoda od supruga Džoa Manganijela.

Ova 61-godišnja glumačka superzvezda poznata po brojnim filmskim klasicima kratko se udvarao glumici još 2005. godine, pre nego što se zaljubio u Kejti Holms.

- Oni već imaju određenu istoriju, ali to je više bila kratka ljubavna veza nego prava romansa - rekao je izvor za britanski časopis Heat.

Sofija Vergara
foto: Profimedia

- Navodno su se zabavljali na Holivud Hilsu i uživali. Sofija tada nije baš davala signale da želi nešto dugoročno, pa se to završilo na potpuno prijateljski način i ostali su prijatelji - dalje je tvrdio insajder, prenosi NY Post. Doduše, kako nadalje tvrdi izvor, Toma je uvek izjedalo to što je "odbacio Sofiju i odabrao Kejti".

InStyle je prošle godine pisao da je Kruza s Vergarom spojio njegov prijatelj Vil Smit u februaru 2005. Paparaci su par slikali zajedno na samo jednom sastanku, a romansa je navodno propala nedugo nakon toga.

Tom Kruz
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prema Endruu Mortonu, koji je napisao hit knjigu “Tom Cruise: An Unauthorized Biography”, Vergara je "bila zaslepljena Tomovim osmehom i zabavljena mnoštvom telefonskih poziva, cveća i čokolada koji su usledili nakon njihovog prvog susreta".

Međutim, Vergara je kao pobožna katolkinja ubrzo počela da se brine da bi Kruz želeo da je preobrati na sajentologiju.

- Ubrzo je postalo jasno da je bila na audiciji za najveću ulogu u svom životu - gospođu Kruz - napisao je Morton.

Sofija Vergara
foto: Profimedia

- Bilo mi je jasno da će, ako prihvati ulogu, morati da se odrekne svoje katoličke vere i pređe na sajentologiju - dodao je, te istakao da je 51-godišnja Vergara bila "prestravljena sajentologijom". Kako tvrdi Morton, iskreno je verovala da će je Bog udariti i da će goreti u paklu ako se pridruži. Romansa je nakon toga prekinuta.

Ubrzo, Kruz je počeo da se zabavlja s Holms u aprilu 2005. godine. Par se venčao i dobio ćerku Suri sledeće godine. Doduše, razveli su se 2012.

Tom Kruz, Kejti Holms
foto: Profimedia

Vergara se 2015. udala za glumca Džoa Manganijela, a prošlog meseca su šokirali obožavatelje objavom da se rastaju. Glumci su dali ekskluzivnu zajedničku izjavu za Page Six, rekavši da su "doneli tešku odluku o razvodu".

- Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku - napisali su. Manganijelo je podneo zahtev za razvod od Vergare, navodeći kao razlog nepomirljive razlike.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track