"TO VIŠE NIJE MAČKICA" Mira Karanović dobila NEPRISTOJNU PONUDU pa zapušila usta muškarcu! Brutalan odgovor na VULGARNO PITANJE
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ovo nije očekivao

"TO VIŠE NIJE MAČKICA" Mira Karanović dobila NEPRISTOJNU PONUDU pa zapušila usta muškarcu! Brutalan odgovor na VULGARNO PITANJE

Pop kultura -

Uz sve mogućnosti koje pružaju internet i društvene mreže, u poslednje vreme zabeležen je porast nasilja u virtuelnom prostoru.

Jedan od najčešćih vidova zloupotrebe je seksualno proganjanje i uznemiravanje na društvenim mrežama. Ovom vidu nasilja izložene su u najvećoj meri žene, ali i muškarci.

Mirjana Karanović
foto: Nebojša Babić

Glumica Mirjana Karanović dobila je nepristojnu poruku na društvenoj mreži Instagram od strane jednog pratioca. On joj je izneo nepristojnu ponudu na koju je odgovorila u svom tonu, na njen bruatalan način.

- Hoćeš li da ti poližem mačkicu - upitao je Rade, na šta je glumica odgovorila:

- Neću Rade. I to više nije mačkica. Više je vučica.

Mirjana Karanović
foto: screenshot

Naša glumica Mirjana Karanović govorila je ranije na temu uzmemiravanja, kada je otkrila da se nije našla u nekoj takvoj neprijatnoj situaciji.

- Ne, nikad. Ali ja nikad nisam izgledala kao mogući plen. A predatori pažljivo biraju koga će targetirati. Nisu sve žene iste i nemaju sve istu snagu i hrabrost da se suprotstave. Sve to zavisi od mnogo faktora. Od vaspitanja do ličnosti i samouverenosti - rekla je ona za hrvatski portal 24 sata i dodala:

Mirjana Karanović
foto: Nemanja Nikolić

- U takvim situacijama nije dovoljno samo reći "ne". I sama sam se mnogo puta našla u situacijama kad bi me na ulici nepoznati ljudi napadali i vređali. Tek kad bih došla kući, shvatila bih da sam pogrešno reagovala i da je trebalo drugačije. Ljutila bih se na sebe zbog toga, ali bilo je kasno - objašnjava Karanović za ovaj portal.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:18

MIRJANA KARANOVIĆ ZAJECALA U KOLIMA! SVA PODBULA OD PLAČA: Samo me udari kao pesnicom da vas više nikad neću videti! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track