SVAKOJ ŽENI S KOJOM JE BIO UNIŠTIO ŽIVOT, SAD JE BACIO OKO NA NJU: Šakira ga oduvala, a sad hoće da podgreje staru romansu
Ilustracija, Foto: PAP / Avalon / Profimedia

au!

SVAKOJ ŽENI S KOJOM JE BIO UNIŠTIO ŽIVOT, SAD JE BACIO OKO NA NJU: Šakira ga oduvala, a sad hoće da podgreje staru romansu

Pop kultura -

Strani mediji ne prestaju da bruje o nameri slavnog glumca Toma Kruza da se pomiri sa bivšom devojkom koja se sad razvodi, a koja je trenutno glavna tema javnosti.

Tom Kruz je očigledno rešen da što pre pronađe novu partnerku. Nakon razvoda od Kejti Holms nije imao nijednu ozbiljniju ili makar dugotrajniju vezu, ali se čini da je to sada želi da promeni.

Šakira, Tom Kruz
foto: BARNI Cristiano/ATP/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Donedavno su ga povezivali sa Šakirom nakon što su u više navrata viđeni zajedno, ali se pevačici navalentno udvaranje glumca nimalo nije svidelo. Kruz je navodno "poludeo" kada je otkrio da se zapravo Šakira muva sa Luisom Hamiltonom, koji je njegov prijatelj.

Iako se isprva činilo da ne odustaje, te je Šakiri i na kućnu adresu poslao cveće, nakon što mu je pevačica na lep način stavila do znanja da nije zainteresovana, sada je pronašao novu "žrtvu".

Šakira, Tom Kruz
foto: CHANDAN KHANNA / AFP / Profimedia

Reč je o sveže razvedenoj lepotici Sofiji Vergari, sa kojom je navodno i bio u prošlosti, iako priče o romansi nikada nisu bile potvrđene.

- Oni već imaju određenu istoriju, ali to je više bila kratka ljubavna veza nego prava romansa - rekao je izvor za britanski časopis Heat.

Sofija Vergara
foto: Profimedia

- Navodno su se zabavljali na Hollywood Hillsu i uživali. Sofija tada nije baš davala signale da želi nešto dugoročno, pa se to završilo na potpuno prijateljski način i ostali su bliski - dalje je tvrdio insajder, prenosi NY Post. Doduše, kako nadalje tvrdi izvor, Toma je uvek izjedalo to što je "odbacio Sofiju i odabrao Kejti".

InStyle je prošle godine pisao da je Kruza sa Vergarom spojio njegov prijatelj Vil Smit davne 2005. Paparaci su ih čak i uslikali zajedno, ali na samo jednom sastanku, a romansa je navodno propala nedugo nakon toga.

Prema Andrevu Mortonu, koji je napisao hit knjigu “Tom Cruise: An Unauthorized Biography”, Vergara je "bila zaslepljena Tomovim osmehom i očarana mnoštvom telefonskih poziva, cveća i čokolada koji su usledili nakon njihovog prvog susreta".

Međutim, Vergara se kao pobožna katolkinja zabrinula da bi Kruz želeo da je natera da pređe u sajentologiju.

- Ubrzo je postalo jasno da je bila na audiciji za najveću ulogu u svom životu - gospođe Kruz - napisao je Morton.

- Bilo joj je jasno da će se, ako prihvati tu ulogu, morati da odrekne svoje katoličke vere i da pređe na sajentologiju - dodao je, te istakao da je 51-godišnja Vergara bila "prestravljena ovim kultom". Kako tvrdi Morton, iskreno je verovala da će je Bog udariti i da će goreti u paklu ako mu se pridruži. Romansa je nakon toga prekinuta.

Tom Kruz, Keti Holms, Nikol Kidman
foto: Profimedia

Međutim, Kruz nakon toga nije gubio vreme te je počeo da izlazi sa Kejti Holms. Par se kasnije venčao i dobio ćerku Suri sledeće godine. Doduše, razveli su se 2012.

Navodno, zbog sajentologije, Kruz godinama nije video ćerku, a usvojenu decu iz prethodnog braka sa Kidman okrenuo je protiv Nikol koja ga je proklinjala zbog svega što joj je uradio. Nažalost, čini se da je njeno mišljenje delila svaka bivša ili sledeća partnerka Kruza.

Džo Manganijelo, Sofija Vergara
foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Kada je reč o Vergari, ona se 2015. udala za glumca Džoa Manganijela, a prošlog meseca su šokirali obožavatelje objavom da se razvode. Glumci su dali ekskluzivnu zajedničku izjavu za Page Six, rekavši da su "doneli tešku odluku".

- Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku - napisali su. Manđanielo je podneo zahtev za razvod od Vergare, navodeći kao razlog nepomirljive razlike, a da li će ovo značiti i početak romanse Sofije i Toma ostaje da vidimo.

(Kurir.rs/Wanted)

Bonus video:

00:36

GLUMICA LJILJANA STJEPANOVIĆ OTVORILA DUŠU O zdravstvenoj krizi i događajima koji su joj obeležili život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track