DANIJELA OTIŠLA POD NOŽ PA SE ŽESTOKO POKAJALA: UNIŠTILA lice plastičnim operacijama, a niko ne veruje KAKO JE BILA LEPA PRE
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

prolazi kroz pakao

DANIJELA OTIŠLA POD NOŽ PA SE ŽESTOKO POKAJALA: UNIŠTILA lice plastičnim operacijama, a niko ne veruje KAKO JE BILA LEPA PRE

Pop kultura -

U seriji slika poznatih ličnosti koje su oovg leta pozirale u toplesu, nalaze se fotografije glumice Danijele Vestbruk koja je nedavno u tom izdanju fotografisana u Španiji. Ova Britanka primer je ekstremnih plastičnih operacija. Podvrgla se nedavno još jednoj proceduri u Turskoj, i taj zahvat se značajno iskomplikovano.

Danijela Vestbruk iza sebe ima niz šokantnih slika. Njeni susreti sa paparacima retko nisu slučajni. Osim što je privukla pažnju načinom na koji je pozirala, ponovo je brojne poglede privuklo i njeno lice.

Otišla pod nož pa se žestoko pokajala

Danijela Vestbruk
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Danijela Vestbruk (49) odlučila je da nedavno ode na plastičnu operaciju lica nakon borbe sa osteoporozom i problema izazvanih septumom, a zbog prethodne zavisnosti od narkotika.

Prema njenim rečima, doktor je ubacio metalne šipke u njeno lice. Metalni predmeti zamalo što nisu uništili njenu gornju usnu. Procedura se odvijala bez njene dozvole. Kako je ispričala, hirurg je psovao tokom zahvata a medicinska sestra joj je uzela mobilni telefon kada je pokušala da kamerom zabeleži šta se dešava. Napomenula je da joj je neophodna nova operacija koja će je koštati 500.000 funti. Lekari su joj rekli da bi deo nepca mogao da nastrada, kao i da je izložena opasnosti od gušenja.

Danijela Vestbruk
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Otkrila je da su problemi počeli nakon 3D skeniranja nosa. Hirurg joj je rekao da je operacija nemoguća zbog gustoće njenih kostiju na šta je uticala osteoporoza, piše The Sun. Njihov predlog bila je korekcija nosa filerima i botoksom, što je ona prihvatila, ali kako kaže, sve do dolaska u operaciju joj nisu rekli da će obaviti lifting lica.

Danijela pre operacija
Danijela pre operacijafoto: Profimedia

- Već sam ranije bila na toj klinici. Svi su ranije pričali na turskom jeziku i samo su rekli da mogu da dobijem tretman filerima i botoksom. Medicinska sestra je počela da mi daje injekcije u stopalo. Pitala sam šta to radi, a ona je odgovorila da će mi dati vitaminsku injekciju", dodala je i otkrila još detalja: "Sedela sam zabačene glave, sestra mi je polivala kosu jodom.

Danijela Vestbruk
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pomislila sam da je reč o nečemu novom u vezi sa botoksom i filerima. Obrijala mi je i kosu sa strane. Zatim je u prostoriju ušao hirurg, u plavoj odeći kao da ću primiti injekciju za carski rez i samo mi je poručio: "Daću ti tri injekcije ovde, ovde i ovde da ti lice utrne". Osećala sam se kao da ću dobiti tabletu protiv bolova, ali nisam mislila da će mi "otvarati" lice. Čim mi ih je dao injekciju na jednoj strani lica i pre prelaska na drugu stranu lica, skinuo je malu cevčicu sa strane i ubrizgao ovaj veliki predmet". Rekla je doktoru da je užasno boli, a on je počeo da psuje: "Prestani da se pomeraš, kažem ti, prestani da se pomeraš" - rekla je.

Ipak se nije zaustavila

To je bila samo jedna od procedura koju je imala Danijela, njen izgled se vremenom toliko promenio zbog hirurških zahvata da je na starim slikama neprepoznatljiva.

Danijela Vestbruk
foto: Profimedia

Kada ljudi pogledaju te fotografije, pomisle da nije reč o istoj osobi. Ali zaista je reč o Danijeli Vestbruk. Nažalost, mnogo toga je uticalo na njen izgled,a onda su se odluke o plastičnim korekcijama otegle kontroli.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

00:13

MILICA SE UDALA ZA MILIJARDERA KAZAHSTANCA A SVI JE PROZIVAJU DA JE PLASTIČNA: Bila sam mis Južne Srbije i pre svih operacija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track