NAKON SMRTI NJENOG PARTNERA OGLSILA SE SESTRA SANDRE BULOK: Otkrila kako je slavna glumica negovala teško obolelog dečka
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

TUGA

NAKON SMRTI NJENOG PARTNERA OGLSILA SE SESTRA SANDRE BULOK: Otkrila kako je slavna glumica negovala teško obolelog dečka

Pop kultura -

Gesin Bulok Prado oglasila se na društvenim mrežama nakon smrti Brajana Rendala, partnera njene sestre, glumice Sandre Bulok. Gesine je u emotivnoj objavi otkrila kako se Sandra brinula o svom partneru poslednjih dana.

- Uverena sam da je Braj pronašao najbolje mesto za pecanje na nebu i da već baca mamac za lososa u brzake - napisala je ona.

- ALS je okrutna bolest, ali postoji uteha u saznanju da je imao najbolju negu zahvaljujući mojoj neverovatnoj sestri i timu medicinskih sestara koje je okupila da joj pomognu da se brine o njemu u njihovom domu. Počivaj u miru Brajane - rekao je Gesine.

Podsećanja radi, Brajan je preminuo ovog vikenda posle duge borbe sa amiotrofičnom lateralnom sklerozom. On i Sandra Bulok zajedno su od 2015. godine, a njegova borba sa bolešću nije podeljena sa javnošću.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

01:19

ZA NJU SU GODINE SAMO BROJ! Lidija Vukićević zasenila Crnu Goru: Glumica tip - top sređena uživa u sunčanim danima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track