MUŽ ZBOG NJE OŠAMARIO KOLEGU, A ONA SAD PROŠETALA NOVU FRIZURU: Džejda pokazala kako sada izgleda i svi su oduševljeni (FOTO)
Foto: Profimedia

lavica

MUŽ ZBOG NJE OŠAMARIO KOLEGU, A ONA SAD PROŠETALA NOVU FRIZURU: Džejda pokazala kako sada izgleda i svi su oduševljeni (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Džejda Pinket Smit, supruga holivudske zvezde Vila Smita, godinama je brijala glavu zbog alopecije. Ona je godinama imala problem sa ovom autoimnuom bolešću, zbog koje joj kosa opadala.

Džada Pinket Smit
foto: Profimedia

Sada je na Instagramu pokazala da joj je kosa porasla i obradovala fanove.

- Ova kosa se ponaša kao da pokušava da se vrati. Imam još nekoliko problematičnih područja, ali - videćemo - napisala je ona na društvenoj mreži.

Otvoreno o bolesti

Džejda je prvi put progovorila o svom gubitku kose pre pet godina u epizodi svog tok šoua Red Table Talk.

- Mnogi su se pitali zašto nosim turbane. Pa, nisam pričao o tome. Nije lako pričati. ​​Jednog dana sam se tuširao i imao sam šaku kose u rukama i samo sam pomislio , 'O moj Bože, hoću li uskoro biti ćelav?' Bukvalno sam se tresla od straha - rekla je tada Džejda.

Šta je alopecija?

glumica, Džada Pinket Smit
foto: Printscreen

Naime, alopecija nastaje kada imuni sistem napadne folikule dlake, što rezultira gubitkom kose. Može doći do iznenadnog gubitka kose na koži glave, au nekim slučajevima i na obrvama, trepavicama i licu, kao i drugim delovima tela. Takođe se može sporo razvijati i ponoviti nakon nekoliko godina.

Podsećamo, Vil Smit se prošle godine našao u jeku skandala, kada je ošamario kolegu na dodeli Oskara, jer je uvredio njegovu suprugu.

(Kurir.rs/Index.hr)

Bonus video:

00:37

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit ošamario komičara Krisa Roka zbog supruge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja