SKINULA SE SLAVNA GLUMICA (53) I POKAZALA ZANOSNU FIGURU U KUPAĆEM: Na mrežama je urnisali kometarima, svima smeta ovo: Ti si DAMA
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

lepotica

SKINULA SE SLAVNA GLUMICA (53) I POKAZALA ZANOSNU FIGURU U KUPAĆEM: Na mrežama je urnisali kometarima, svima smeta ovo: Ti si DAMA

Pop kultura -

Ketrin Zita Džons uživa na odmoru na italijanskom ostrvu Kapri, a na Instagramu se pohvalila i pokazala fotografije u kupaćem kostimu. Dobila je brojne komplimente, ali je nekima zasmetao njen izraz lica.

„Lepa si, ali zašto napućene usne”, „Ne napućenim usnama”, „Ti si ipak dama, čemu taj izraz lica”, neke su od primedbi koje je dobila, ali 53-godišnja glumica se nije osvrtala na negativne komentare.

Ona je svom sinu čestitala 23. rođendan

Pored fotografija sa letovanja, ona je na društvenim mrežama čestitala i 23. rođendan sinu Dilanu, kojeg je dobila sa suprugom Majklom Daglasom.

„Na današnji dan pre 23 godine rođen je moj dečak Dilan Daglas. On je dar koji nastavlja da daje, iznova i iznova. Volim te, ljubavi“, napisala je ona.

Pored Dilana, Majkl i Ketrin imaju i 20-godišnju ćerku Keris. Iz prethodnog braka Majkl ima i sina Kamerona, koji danas ima 44 godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:52

KRENULA SAM U TERETANU JER SAM SE ZALJUBILA! Glumica otkrila svoju veliku strast koja deluje lako, a zahteva OGROMNU FIZIČKU SNAGU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track