ZBOG DROGE ZAVRŠILA NA OPERACIJI NOSA: Ludovala po razvratnim žurkama, sa kraljem Čarlsom imala posebnu vezu i bila prva STARLETA
Foto: Ken Goff / Goff Photos / Profimedia

buran život

ZBOG DROGE ZAVRŠILA NA OPERACIJI NOSA: Ludovala po razvratnim žurkama, sa kraljem Čarlsom imala posebnu vezu i bila prva STARLETA

Pop kultura -

Nekoliko puta je bila na rehabilitaciji, nakon čega bi se vraćala svojim porocima, a mediji pamte i operaciju koju je imala nakon što je kokainom potpuno uništila nos.

Tara Palmer-Tomkinson je bila kolumnista Sandej tajmsa, učestvovala je u brojnim rijaliti programima, a svoju zavisnost od droge nije krila od javnosti. Nekoliko puta je bila na rehabilitaciji, nakon čega bi se vraćala svojim porocima, a mediji pamte i operaciju koju je imala nakon što je kokainom potpuno uništila nos.

Tara Palmer-Tomkinson
foto: Famous/Avalon / Avalon / Profimedia

Britanska zvezda i zvezda tabloida Tara Palmer-Tomkinson pronađena je mrtva u svom stanu 8. februara 2017. u Južnom Kensingtonu. Umrla je u 43. godini. Žena koja važi za jednu od prvih starleta, osobu 'poznatu samo zato što je poznata', bila je kumče kralja Čarlsa, a njeno ime je postalo svojevrsni brend u Velikoj Britaniji i šire.

Posebnu popularnost uživala je devedesetih godina, kada je bila redovna gošća razvratnih britanskih žurki, a za njene nastupe u klubovima plaćali su pozamašne svote. Ipak, nakon burne mladosti na koju nije bila ponosna i koju je pravdala "ne snalaženjem" u svetu popularnosti u koji su je upoznali drugi ljudi, Britanka se poslednjih godina povukla iz javnosti i živela mirnim životom.

Izdala je i modnu kolekciju, a često je spominjala da želi da postane majka. Ta njena velika želja, bez obzira na brojne veze koje je imala, nikada se nije ostvarila. Godinu dana pre smrti, Tari je dijagnostikovan tumor na mozgu. Tada je iskoristila svoju popularnost da kroz medije podigne svest o bolesti koja ju je užasavala, a nekoliko meseci pre smrti rekla je da se plaši da će umreti. Njena bliska veza sa kraljevskom porodicom nije bila tajna i to je dovelo do njene popularnosti.

Tara Palmer-Tomkinson
foto: PM1 / Backgrid UK / Profimediaž

Tarin pokojni otac, olimpijski skijaš i instruktor skijanja tadašnjeg princa Čarlsa, bio je blizak prijatelj kraljevske porodice. Tara je često provodila zime u kraljevskom društvu, pa je javnost pamtila i kultnu fotografiju snimljenu 1990. godine u Švajcarskoj na kojoj se Čarls i Tara ljube. Taj trenutak uhvaćen kamerom dospeo je na naslovnice svetskih časopisa i bio je dovoljan da nikada više ne bude „devojka iz senke“.

Članovi kraljevske porodice objavili su svoje reakcije na Tarinu smrt. Kralj Čarls je izrazio saučešće njenoj porodici, a Vilijam i Kejt, čijem venčanju je Tara prisustvovala 2011. godine, izrazili su duboku tugu zbog njene prerane smrti. Ingrid Sjuard, istoričarka kraljevske porodice i urednica magazina „Majesti”, potvrdila je za Bi-Bi-Si njuz da je bila voljena osoba, sa mnogim karakteristikama koje nisu bile vidljive na fotografijama tabloida.

Tara Palmer-Tomkinson, kralj Čarls
foto: Ken Goff / Goff Photos / Profimedia

„Tara je imala sve i to je bio veliki uzrok njenih problema. Bila je lepa, imala je divnu porodicu, bila je odlična skijašica i imala je umetnički dar. Lepo je pevala. Mislim da je imala previše, a jednostavno je bila previše. Život joj je dao mnogo izbora, a ona jednostavno nije uvek znala dobro da izabere. Ipak, za sve koji su je poznavali bila je šarmantna, velikodušna i ljubazna osoba, divna devojka", zaključio je Sjuard za Bi-Bi-Si.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

01:16

KRALJ MILUTIN JE DAVAO KILO ZLATA IZ NAŠIH RUDNIKA ZA KILO FARBE Kastratović: Sada sva prirodna bogastva poseduju NATO agresivci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track