SVE OPERACIJE NAJMLAĐE MILIJARDERKE NA SVETU: Kardašijanka krenula sa 16 godina, a na slikama od ranije izgleda NEPREPOZNATLJIVO
Foto: Profimedia

izgleda starije od Kim

SVE OPERACIJE NAJMLAĐE MILIJARDERKE NA SVETU: Kardašijanka krenula sa 16 godina, a na slikama od ranije izgleda NEPREPOZNATLJIVO

Pop kultura -

Najmlađa članica klana Kardašijan/Džener, Kajli Džener, pretrpela je najviše fizičkih promena od kada je bila tinejdžerka. Prošla je brojne estetske operacije i od stidljive devojke izrasla u atraktivnu ženu, a juče je proslavila 26. rođendan.

Kajli Džener
foto: Profimedia

Obožavaoci su prvo primetili da je završila rad na usnama. S obzirom na to da su imali rijaliti šou "U korak sa Kardašijanima", milioni su pratili njeno odrastanje iz sezone u sezonu i tako shvatili da će joj se lepo urediti.

Redovna kod plastičara

Stavila je filere u usne sa 16 godina, a onda je operisala nos, popunila jagodice, završila bradu i ugradila implantate u grudi i zadnjicu. Zbog stalnog odlaska pod nož, pobrinula se za sve ono što ju je činilo nesigurnom. Velike grudi, uzak struk i bujna pozadina postali su njeni najjači aduti, a počela je da liči na stariju sestru Kim Kardašijan.

Kajli Džener pre operacija
Kajli Džener pre operacijafoto: Profimedia

Zahvaljujući filerima u ustima otvorila je kompaniju Kajli Kozmetiks i prodala ruževe, sjajeve i olovke i sve prodala u rekordnom roku i tako postala najmlađa milijarderka na svetu. Navodno, već koristi botoks za sprečavanje bora, a hirurzi ističu da je imala i fejs lift.

Ljubavni život

Što se njenog ljubavnog života tiče, povezivali su je sa brojnim zvezdama, a najzapaženije su njene veze sa reperima Tajgom i Trevisom Skotom. Njen prvi dečko bio je umetnik Remzi IV. Bili su zajedno od 2008. do 2011. godine, kada je ona imala 12, a on 13 godina.

Trevis Skot i Kajli Džener
Trevis Skot i Kajli Dženerfoto: Profimedia

Njena prva ozbiljna veza bila je sa reperom Tajgom, a zajedno su bili tri godine. Proputovao je svet sa njenom porodicom i bio je predstavljen u njihovom rijalitiju. Upoznali su se krajem 2011. na 16. rođendanu Kajline sestre Kendal. Kajli je tada imala 14, a Tajga 21. Zabavljali su se nekoliko godina kasnije, a prestali su to da kriju kada je ona napunila 18 godina. Reper joj je dao Ferari od 320.000 dolara.

Tajga
Tajgafoto: Printscreen/Instagram

U septembru 2016. Kajli je pozirala sa vereničkim prstenom, ali se nikada nisu venčali jer je viđena na Koačeli sa Trevisom Skotom 2017. Sa njim sada ima dvoje dece, ćerku Stormi (5) i sina Vulfa (1), koga su na kraju preimenovali u Eir.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

03:01

DEVOJKA SE OBESILA JER JE BILA ZALJUBLJENA U MENE! Bivša robijašica i starleta Nina Prlja o JEZIVIM iskustvima iz zatvora (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track