ONA ŠETA SA ČARAPOM NA GLAVI DOK JOJ VIRI POLA ZADNJICE, A ON SE "DAVI" U SLADOLEDU: Slavni par ne prestaje da ŠOKIRA ponašanjem
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ponovo provociraju

ONA ŠETA SA ČARAPOM NA GLAVI DOK JOJ VIRI POLA ZADNJICE, A ON SE "DAVI" U SLADOLEDU: Slavni par ne prestaje da ŠOKIRA ponašanjem

Pop kultura -

Reper Kanje (46) i njegova partnerka, Australijanka Bjanka Censori na odmoru su u Italiji, a njihove bizarne modne kombinacije nisu se nimalo svidele tamošnjim stanovnicima.

Nakon što su ih prošle nedelje Italijani iskritikovali i nazvali 'smećem' jer se Bijanka prošetala Firencom u potpuno prozirnom topu, a on s peškirom na glavi, čini se da je par hteo izazvati još burnije reakcije.

kanje vest
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sada su otišli u večernju šetnju Firencom, a Australijanka je nosila prozirnu belu majicu koja joj je jedva pokrila grudi. Top je iskombinovala s dugačkom belom suknjom, doduše toliko niskog struka da joj je otkrila pola zadnjice. Na glavi je opet nosila neobično pokrivalo za koje nije u potpunosti jasno ukoliko je reč o kapi, marami ili čarapi.

Kanje Vest
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kanjea je pak oduševio italijanski sladoled, pa je i ovog puta uživao u jednoj kuglici.

Podsetimo, Kanje i Bijanka iznova iznenađuju čudnim modnim odabirima, pa je tako Australijanka prošle nedelje hodala potpuno bosa.

Kanje Vest, Bjanka Ćensori, Bjanka Censori
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Bijanka je pomagala Kanjeu s nekim dizajnom i oboje misle da će njihova moda promeniti kulturu - rekao je ranije izvor za strane medije.

Izvor blizak paru nedavno je rekao za US Weekly da su Kanje i Bijanka još uvek u fazi medenog meseca, sedam meseci nakon svoje nevažeće ceremonije venčanja. Naime, par se venčao u januaru, a kako nisu predali venčani list, brak im je nevažeći.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

00:28

Puhovski: Tužna tradicija Italije, Slovenije i Hrvatske pred ulazak u EU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track