OVAKO JE JELENA IZGLEDALA PRE BRAKA SA NOVAKOM: Slika Noletove supruge iz mladosti iznenadila sve! Živela je u studentskom domu!
Foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

FOTO

OVAKO JE JELENA IZGLEDALA PRE BRAKA SA NOVAKOM: Slika Noletove supruge iz mladosti iznenadila sve! Živela je u studentskom domu!

Pop kultura -

Jelena Đoković danas je uspešna mlada žena, supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, majka malog Stefana i Tare. Međutim, dok još uvek zvanično nije dobila prezime Đoković, Jelena je bila devojka prilično nepoznata javnosti. Svetski mediji utkrivali su se ko će više pisati o Noletovoj lepšoj polovini, koja se nije često pojavljivala na turnirima. Svi su se pitali zašto je tako. Evo jednostavnog odgovora.

Jelena Đoković
foto: Profimedia

Jelena Đoković bila je student ekonomije i finansija na italijanskom fakultetu "Bokoni" u Milanu. Samo jedna godina na ovom fakultetu košta oko 5.000 evra, ali Jelena je, kao i većina srpskih državljana koji studiraju na "Bokoniju", dobila stipentiju ovog fakulteta.

Dane je provodila u Milanu kao i većina tamošnjih studenata. Živela je u studentskom domu, sa nekoliko cimerki. Zbog mnogo obaveza na fakultetu, Jelena nije pratila Novaka na turnirima, ali je sve mečeve gledala preko televizijskih ekrana.

Oduvek je bila skromna i Novaku nije pravila drame zbog čestih natpisa u novinama u kojima su ga povezivali sa drugim devojkama.

Par se upoznao 2005. godine preko zajedničkih prijatelja, dok Nole još nije bio planetarno popularan. Teniser ju je prvi put predstavio javnosti na turniru u Amersfortu u julu 2006. godine. Često je obilazila Monte Karlo u kojem danas porodica Đoković živi.

Jelena je nekada bila zaista pravi devojčurak, što se može primetiti i na slici koja se pojavila na društvenim mrežama. Nenapadna odeća, sasvim prirodna kosa, i osmeh - to je bilo njeno oružje.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:15

Jelena Đoković uživala u koncertu Dina Merlina u Crnoj Gori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track