OVO JE BRAT VUKA KOSTIĆA: Nikada se ne pojavljuje u javnosti i o njemu se malo toga zna, a ime je dobio po SLAVNOM DEDI (FOTO)
Foto: Predrag Pešić

možda niste znali

OVO JE BRAT VUKA KOSTIĆA: Nikada se ne pojavljuje u javnosti i o njemu se malo toga zna, a ime je dobio po SLAVNOM DEDI (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Vuk Kostić dobro je poznato lice na domaćoj seriji, a veliku slavu stekao je naslovnom rolom u seriji "Ubice mog oca", koja je ostvarila veliki uspeh u poslednjih nekoliko godina.

Vuk Kostić
foto: Promo

O njegovim profesionalnim uspesima gotovo se sve zna, a privatni život Vuk drži za sebe. Poznato je da dolazi iz umetničke porodice, da je sin Mihajla Kostića Pljake i profesora na Institutu za strane jezike Gordane Kostić.

Glumac ima godinu dana starijeg brata Nestora, koji se retko pojavljuje u javnosti. Ime je dobio po dedi koji je bio jedan od osnivača i glumaca prvog pozorišta u Prokuplju.

Nestor uživa u vodi i dosta vremena provodi na moru, a bavi se i ronjenjem. Ljubav prema sportu je nasledio od oca, poznatog glumca Mihajla Kostića Pljake čijim stopama je nastavio Vuk.

- Naš otac bio je mornar pre nego što je završio glumu, tako da nam je usadio ljubav prema vodi i prirodi uopšte, pa nas dvojica uglavnom zajedničko vreme provodimo baveći se sportom. Eto, tako se dogodilo da Nestor sada radi na brodu, a da sam ja glumac, pa smo obojica, svako na svoj način, nasledili oca - rekao je Vuk svojevremeno za domaće medije.

Nestor danas živi u inostranstvu i drži se daleko od javnosti, ali je sa mlađim bratom u odličnim odnosima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:50

Vuk Kostić i Nebojša Neša Grbić o otvaranju kabare kluba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track